GENERAL SURGERY - Left Hand Pathology

Left Hand Pathology FORMAT: CD
DATA APARITIEI: 29.05.2006
CASA DE DISCURI: Listenable Records
 
5.0
NOTA METALFAN:
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
 
0.0
NOTEAZA ALBUM: 0 voturi

Top 2006: #243
General Surgery more
Componenta:
Grant McWilliams - voce
Joacim Carlsson - chitara
Johan Wallin - chitara, voce
Glenn Sykes - bas
Adde Mitroulis- tobe, voce
TRACKLIST:

01. If These Walls Could Talk02. Ambulance Chaser Fulguration03. Arterial Spray Obsession04. Necrodecontamination05. The League of Extraordinary Graverobbers06. The Admirable Teachings of Burke

Un album bestial. Cum ar veni...

General Surgery se alatura pleiadei de poeti ai carnii crude care bantuie in zona death-grind. Au titluri lungi, care vor sa iasa in evidenta cu orice pret. Si, asa cum zice numele, nu au pretentia unei specializari precise: carne sa fie, ca metode de tortura sunt destule.

Acesti Chicago-No-Hope ai grind-ului european se bazeaza pe lipsa de concentrare a doi membri: Grant McWilliams – un scotian foarte zgarcit cu anestezicul inainte de orice operatie – si Joacim Carlsson – un suedez zgarcit cu notele muzicale inainte de orice inregistrare. In rest, participa diversi interni recrutati ocazional si un grec total neortodox: Adde Mitroulis.

Care este scopul in viata de dupa moarte al celor de la General Surgery? Nu trebuie sa fim foarte exigenti. Au inceput ca o formatie de preluari si omagieri Carcass si poarta tricouri cu idolii lor aproape mereu. Ca orice cataleptici vioi, ies din coma la un interval de 6 ani, doar ca sa improaste cu sange coagulat si secretie purulenta orice casa de productie care are curaj sa-i promoveze.

General Surgery au avut vreo 2 demo-uri in 1990, urmate de cateva EP-uri, split CD-uri sau alte forme de existenta. Vreun progres intre timp? Cum sa nu! Iata o strofa din 1990:

“Stomach juices, seep out of ragged cracks
Internal gases, gather in your torso
Your thorax filled, your corpse slowly ascends
Burst upon the surface, for the public soon to find

Si iata o strofa din 2001:

“Advanced rigor mortis, the corpse internally bruised
Kaleidoscope livor mortis, the carcass a shade of livid blue
Joints are stiffened, I now bend and crack
The cerebrum pulped, with cranial collapse...”

Din 2006 nici nu v-as mai cita, am incredere in puterea voastra de deductie. Macar lecturand titlul pieselor. Nu-i rau, nu-i rau... Dar cum tragem concluziile? (nu ziceti cu forcepsul, ca nu-i frumos) 

Ce apreciez la General Surgery? Sunt duri, in forta si viteza si se distreaza bine cu cadavrele – au o putere de socializare de invidiat.. Cum ar veni, pentru ca se racesc mai repede si trec din mana in mana, oamenii la sertar metalic sunt mai de gasca.

Ce nu-i tocmai ok? Nu sunt subtitli deloc; si nu sunt nici attat de scoliti incat sa ne rupa cu termenii medicali. Inclusiv auto-ironia de pe site sau albume nu face altceva decat sa-i laude, in final. Adica, in traducere aproximativa: “doctorul McWilliams[ ...] a declarat ca va ajuta trupa [... ] declaratie urmata de o repriza copioasa de voma, amenintari bolborosite si reprize de suspine. Mda, business as usual”. E ca si cum te-ai scuza ca bei prea mult sau esti prea frumos. Asta nu-i auto-ironia trupelor vivisectiv-inteligente, e doar un bullshit de fan Carcass care n-a tinut pasul cu studiile trupei-model.

Va recomand General Surgery daca va aflati la Institutul Medico-Legal, in special ca angajat. Eventual si ca victima, daca aveti un acut simt al perceptiei extra-senzoriale. Daca nu, faceti eforturi sa ramaneti in afara sferei de actiuni a baietilor de la General Surgery si a albumului Left Hand Pathology. V-o spune un stangaci mai putin patologic, dar patentat.


Tzugu more Nota: 5


Posted at 10:57 |  13 Iunie 2006  | 0 Comentarii  | 5647 Vizualizari

Comenteaza la: Left Hand Pathology

COMENTARIUL TAU

Alte Albume

Letchology

Trupa: Dirty Shirt
Aparitie: 08.03.2019
Casa de discuri: Apathia Records
 - Letchology
TRACKLIST
1.Latcho Drom2.Palinca3.Put it on4.Fake5.Nem Loptam6.Hora Lenta7.Killing Spree8.Nice Song9.Starea Natiei

Sangue Cassia

Trupa: Sinistro
Aparitie: 05.01.2018
Casa de discuri: Season of Mist
 - Sangue Cassia
TRACKLIST
1. Cosmos Controle2. Lotus3. Petalas4. Vento Sul5. Abismo6. Nuvem7. Gardenia8. Cravo Carne

Digital Garbage

Trupa: Mudhoney
Aparitie: 28.09.2018
Casa de discuri: Sub Pop
 - Digital Garbage
TRACKLIST
01. Nerve Attack02. Paranoid Core03. Please Mr. Gunman04. Kill Yourself Live05. Night and Fog06. 21st Century Pharisees07. Hey Neanderfuck08. Prosperity Gospel09. Messiah's Lament10. Next Mass Extinction11. Oh Yeah

Khram

Trupa: Arkona
Aparitie: 19.01.2018
Casa de discuri: Napalm Records
 - Khram
TRACKLIST
1. Mantra (Intro)2. Shtorm3. Tseluya Zhizn'4. Rebionok Bez Imeni5. Khram6. V Pogonie Za Beloj Ten'yu7. V Ladonyah Bogov8. Volchitsa9. Mantra (Outro)

Steelfactory

Trupa: UDO
Aparitie: 31.08.2018
Casa de discuri: AFM Records
 - Steelfactory
TRACKLIST
1. Tongue Reaper2. Make the Move3. Keeper of My Soul4. In the Heat of the Night5. Raise the Game6. Blood on Fire7. Rising High8. The Devil Is an Angel9. Hungry and Angry10. One Heart One Soul11. Pictures in My Dreams12. A Bite of Evil13. Eraser14. Rose in the Desert15. The Way

Stages

Trupa: Dreyelands
Aparitie: 24.05.2018
Casa de discuri: Autoprodus
 - Stages
TRACKLIST
1. Denial2. Anger3. Bargaining4. Depression5. Acceptance