SIX FEET UNDER - Wake the Night! Live in Germany

Wake the Night! Live in Germany FORMAT: DVD
DATA APARITIEI: 31.01.2011
CASA DE DISCURI: Metal Blade Records

Six Feet Under more
Chris Barnes - voce
Steven Swensson - chitara
Terry Butler - bas
Greg Gall - tobe

01. No Warning Shot02. Silent Violence03. Revenge of the Zombie04. Feasting on the Blood of the Insane05. The Day the Dead Walked06. Seed of Filth07. Shot in the Head08. Torn to the Bone09. Suffering in Ecstasy10. The Enemy Inside11. The Evil Eye12. Victim of the Paranoid13. Human Target14. Deathklaat15. Ghosts of the Undead16. Shadow of the Reaper17. Beneath a Black SkyInregistrat la Party.San Open Air, 8 august 2009

Posted at 13:27 |  21 Decembrie 2010  | 0 Comentarii  | 2141 Vizualizari

Comenteaza la: Wake the Night! Live in Germany


Alte Albume


Trupa: Infected Rain
Aparitie: 18.10.2019
Casa de discuri: Napalm Records
 - Endorphin
01. The Earth Mantra02. Black Gold03. Symphony of Trust04. Pendulum05. Passerby06. Lure07. Victims08. Walking Dead09. Taphephobia10. Storm

Fear Inoculum

Trupa: Tool
Aparitie: 30.08.2019
Casa de discuri: RCA Records
 - Fear Inoculum
01. Fear Inoculum02. Pneuma03. Litanie contre la peur04. Invincible05. Legion Inoculant06. Descending07. Culling Voices08. Chocolate Chip Trip09. 7empest10. Mockingbeat


Trupa: E-an-na
Aparitie: 19.07.2019
Casa de discuri: Souns Age Productions
 - Nesfârșite
01. Viu02. Aer03. Fiecare gest al nostru04. Epitaf05. Pielea06. Pânda07. Frica08. Zadar09. Izbânda si a râvni10. Apele înghetate11. iO.ta12. În frânt13. Mashiara

Apopheny of Life

Trupa: Saddayah
Aparitie: 07.09.2018
Casa de discuri: Loud Rage Music
 - Apopheny of Life
1. Apopheny of Life2. Fire Above, Frost Below3. Mouth of the Abyss4. 85. King's Will6. The Darkest Recess of the Human Mind7. Born in Singularity8. Carving in the Stone Flesh of God

Tigers of the Night

Trupa: Crusader
Aparitie: 01.10.2019
Casa de discuri:
 - Tigers of the Night
1. Into the Night2. Rise Up3. Lovin' You4. Scream Out Loud5. Realm of Dreams6. Tigers of the Night

The End

Trupa: Katara
Aparitie: 04.01.2019
Casa de discuri: Taboo Music Production
 - The End
1. Devouring Souls2. Inner Scar3. Blestem4. The End5. Whitin6. Illusions of Life7. The Crow8. Revenge9. Entombed Toughts