concerte

Act: Guitars, Bikes, Tattoos

Act: Guitars, Bikes, Tattoos
TRUPE: ACT

Sambata, 16 mai 2009 s-a desfasurat la barul Apasu prima editie a festivalului Guitars, Bikes, Tattoos. Un eveniment destul de interesant, cu o organizare buna per total, dar caruia ar fi putut sa îi mai fie aduse cateva îmbunatatiri. Ma refer la niste imbunatatiri in sensul ca desi evenimentul a inceput la orele 16:00, activitatea in cadrul acestuia a fost oarecum putin ambigua. Probabil ca un proiector video amplasat pe unul dintre peretii curtii interioare a barului pe care sa ruleze diverse documentare legate de tatuaje, motoare sau rock, ar fi fost interesant.

 

 

Revenind la evenimentul in sine, Guitars, Bikes, Tattoos, a fost un eveniment primit cu interes de catre public, si pot spune ca ziua de sambata a fost probabil ziua in care am vazut cei mai multi oameni in Apasu de cand merg in acest bar. In legatura cu scena pe care au cantat cei de la ACT, cred ca ar fi meritat sa fie cu cel putin jumatate de metru mai mare, George Patranoiu avand in unele momente ceva probleme din cauza acestui aspect, chitara sa paraind din cauza microfoniei create. Insa acest aspect nu a stirbit deloc prestatia trupei, chiar pot spune ca aceasta a fost cea mai buna din ultima vreme, luand in considerare evenimentul din Fire Club cu pana de curent ce a avut loc in timpul recitalului baietilor sau problemele avute saptamana trecuta in LMC de Costica Sandu cu cablul microfonului pus la dispozitie pentru recital.

 

 

Concertul trupei din cadrul Guitars, Bikes, Tattoos a fost presarat si cu cateva coveruri dupa piese celebre precum Pantera - Walk, Cowboys From Hell, I'm Broken, AC/DC - Back in Black, Highway to Hell (piesa interpretata vocal de catre un prieten de al trupei, Paul "Brian Johnson", ce s-a dovedit ca aduce si vocal, nu numai fizic cu solistul trupei AC/DC), Whole Lotta Rosie, Motorhead - Ace of Spades (piesa ce a fost interpretata vocal de catre George Costinescu, basistul trupei), sau Judas Priest - Breakin' the Law, ca sa amintesc cateva dintre coverurile cu care baietii au incantat audienta. Nu au lipsit nici piesele trupei de pe albumul Exact, Zgomot mult pentru nimic, Sa fie Anarhie, Sa le facem felu', Politicianul X, Striga, E randu' meu! sau Ora de varf. De asemenea ACT au interpretat si o piesa din repertoriul M.S., Colt de cer, piesa ce figureaza pe albumul acestora din 2002, Rugina nu Moare.

 

 

Un moment amuzant din cadrul decernarii premiilor a fost acela in care a fost extras biletelul cu numele lui Coro de la Axa Valaha, in care in loc de Mihai Caraveteanu "Coro", cel ce decerna premiile a citit Mihai Catavencu "Caro", Bogdan Ciovica si cu mine dându-ne seama ca era vorba despre Coro. Din pacate, acesta nu a mai fost prezent iar premiul a fost adjudecat de catre o alta persoana al carei nume a fost extras din cutie.

 

 

Inchei prin a spune ca evenimentul Guitars, Bikes, Tattoos a fost unul reusit per total pe acest segment si ar fi interesant pe viitor de urmarit daca acesta va deveni o obisnuita pentru barul Apasu. De asemenea vreau sa punctez faptul ca sambata am vazut o trupa ACT mult mai relaxata, care a demonstrat inca o data ca, atunci cand toate lucrurile decurg asa cum este prevazut, e "ca pestele in apa" pe scena.

 

Foto: Cynyc

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: ACT

Data concert:  May 16, 2009  | 3 Comentarii  | 4691 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Act: Guitars, Bikes, Tattoos

  • tare! ura!

    1. Posted by GBT | 20 Mai 2009 10:39
  • Am fost la un pas sa venim... si n-am mai ajuns. Cand e editia urmatoare? :->

    2. Posted by veo | 24 Mai 2009 11:11
  • wow...sooper motocicletele asa ceva mai rar..

    3. Posted by Diavolita | 17 Iunie 2009 22:40
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte