concerte

ACT si R.U.S.T. in Suburbia

ACT si R.U.S.T. in Suburbia
TRUPE: ACT, R.U.S.T.

Joi, in data de 22 ianuarie, in clubul Suburbia din capitala, a avut loc un nou concert al celor de la Act. Frumos cantat, dar cam pentru nimeni, daca luam in calcul faptul ca au fost cam vreo 70 - 75 de oameni maxim cu tot cu trupe, oamenii de la butoane si cei de la bar. Dezolant? Da!

 

R.U.S.T.

 

Nu acelasi lucru pot sa il spun insa si despre concertul celor de la Act si al invitatilor lor, baietii de la R.U.S.T. Pana acum nu ii mai vazusem live pe nici unii dintre ei si nu stiam la ce ma pot astepta. Daca facusem cunostinta cu muzica celor de la Act prin intermediul paginii de myspace a acestora si prin intermediul a ceea ce mai am gasit cu ei pe youtube, cei de la R.U.S.T. imi erau complet straini. R.U.S.T. interpreteaza un heavy/power metal, ce imi place pe partile alerte, dar care ma cam dezamageste in momentele slow. Per total au sunat ok, insa mi-ar fi placut daca solistul vocal ar fi avut ceva mai multa forta in glas, vocea aceea a trupei care trebuie sa se impuna in fata publicului in primul rand prin prestatie. Pe viitor sper sa ii revad in conditii mai bune, poate si in fata unui public mai numeros. Se poate, curaj!

 

ACT

 

Revenind acum la Act si la show-ul lor. Pot spune ca mi-a placut mult ceea ce am putut vedea si asculta din partea lor la acest concert. De asemenea pe langa piesele proprii baietii au mai interpretat si trei coveruri foarte reusite Pantera: Walk, I'm Broken si Cowboys From Hell. Da dom'le, se poate! Muzical acestia sunt undeva intre Skid Row (iar aici ma refer la capitolul voce in primul rand), cu ceva faze Pantera si Rage Against the Machine, bine acestea ar fi in mare directiile catre care bat acestia, insa difera de la caz la caz, mai exact de la piesa la piesa directia spre care bat mai mult. Nu pentru ca ar exista o intentie de a copia, ci pentru ca exista o influenta primita in primul rand ca ascultator din partea acestora. In urma cu 10 - 12 ani, trupa nu a avut atat de mult noroc, sper ca aceasta revenire, si lansarea albumului Exact sa fie panta de lansare pentru Act si reintrarea in circuitul concertistic rock bucurestean si din tara. Mai este nevoie de ceva munca. Poate pe viitor ar merge un mini turneu Act, Altar, Truda, tinand cont de mesajul mai mult sau mai putin evident pe care il transmit cele trei trupe. Pana la urmatorul eveniment Act, haideti sa mai bem O bere-n plus!

 

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: ACT, R.U.S.T.

Data concert:  January 22, 2009  | 0 Comentarii  | 3953 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ACT si R.U.S.T. in Suburbia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte