concerte

Bestial Metal Fest - Ziua 2

Bestial Metal Fest - Ziua 2
TRUPE: Avatar, Dies Irae, Grimegod, Korruption, Negura Bunget

 

Korruption

 

Ignorance is bliss, zice englejii. Si, intr-adevar, cateodata esti foarte fericit cand te duci la un concert cu trupe despre care nu stii totul sau stii mai nimic.

De exemplu Korruption, pe care nu-i mai vazusem si care m-au surprins extrem de placut cu un stil brutal, dar si cu ceva groove, cumva prin apropierea lui Six Feet Under. Vocalul stapanea foarte bine tehnicile genului, iar sectia ritmica a fost chiar la inaltime. Pacat ca nu-i vedem mai des pe aici.

 

 

 

 

Avatar

 

De Avatar n-am ce sa zic, ii stiu destul de bine si chiar as risca sa fiu subiectiv. Ma limitez sa va spun ca mi-au placut la fel de mult ca de fiecare data si, tot ca de fiecare data, au dat totul ca sa iasa un show agresiv. Aici chiar las imaginile sa vorbeasca, ca sa-l parafrazez pe Ioanitoaia, coleg de breasla cu Popeanga :)).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dies Irae

 

Dies Irae m-au impresionat placut (din nou), pentru ca au compensat lipsa acuta de plete :)) printr-un show energic si rau, in care Radu Iordache a facut pe dreaq in 4 (si chiar in mai multe) sa urce publicul pe pereti. Ah, era sa uit, o alta initiativa care a ridicat atat adrenalina cat si cantitatea de par de pe scena a fost prezenta lui Nick ca guest vocal pe una dintre piese. A fost melodia care mi-a placut cel mai mult - si datorita prestatiei fostului membru Avskild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Grimegod

 

Titus ne spusese la Metal Arena ca Grimegod va aparea in a 2-a zi (dedicata stilurilor mai dure) dintr-un motiv temeinic - aradenii au trecut pe death metal clar si fara compromisuri. Iar show-ul de la Live Metal Club i-a dat dreptate intru totul. Aradenii se descurca bine pe noul stil, pe care il abordeaza fara nici un fel de complexe. Astept sa-i mai vad prin capitala, sa ne reconfirme impresia buna pe care au lasat-o.

 

 

 

 

 

 

Probabil cel mai tanar spectator din lume :)

 

 

Negura Bunget

 

La Negura Bunget... aproape fara cuvinte. Spre rusinea mea, nu-i vazusem de foarte-foarte mult timp si nu ma gandeam ca-si pot transpune atat de bine evolutia muzicala intr-un concert de club pe o scena destul de inghesuita. Probabil ca stiti mai bine ca mine ce pot face Negru si ai lui (chiar ca suna ca o balada:), asa ca si aici las pozele sa spuna mai mult; cu mentiunea ca m-a rupt prestatia lui Sol Faur Spurcatu, drept care i-am acordat niste poze consecutive.
Una peste alta, la mai multe emisiuni cu trupe romanesti la Metal Arena si la mai multe concerte cu "raritati" de trupe romanesti; si la un sunet mai bun pe toata durata festivalurilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Tzugu
Vezi galeriile trupelor: Avatar, Dies Irae, Grimegod, Korruption, Negura Bunget

Data concert:  September 29, 2007  | 10 Comentarii  | 5606 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Bestial Metal Fest - Ziua 2

  • Mi se pare ca tanarul spectator din acea poza era si la obituary si la sinister, seamana prea bine, altul nu poate fi. Amice, long live your pleata :))

    1. Posted by Ioana M. | 03 Octombrie 2007 20:48
  • Eu l-am vazut pe la toate concertele pe la care am fost :)

    2. Posted by Cristi | 04 Octombrie 2007 08:08
  • "Tanarul spectator" este juniorul lui Noni Hutter.

    3. Posted by io | 08 Octombrie 2007 11:59
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte