concerte

Hoardele haosului in Becker Brau Music

Hoardele haosului in Becker Brau Music
TRUPE: Caliban, Eluveitie, Kreator

In data de 10 februarie, in Beckerbrau Live Music, hoardele haosului si-au dat intalnire. Din pacate, din cauza intarzierii trupele bucurestene Taine si Snapjaw nu au mai putut concerta. Bony, solistul trupei Snapjaw a subliniat faptul ca acest lucru nu a tinut de cei de la Metal Masters.

Prima trupa a serii a fost Emergency Gate. Trebuie sa recunosc ca inainte de acest show nemtii nu imi erau foarte cunoscuti, dar cu siguranta pe viitor le voi acorda ceva mai multa atentie decat am facut pana acum. Muzica trupei a fost descrisa ca fiind power metal, dar pot spune ca pe acolo am gasit destul de multe elemente metalcore si chiar ceva faze industrial. Una peste alta, Emergency Gate s-au dovedit a fi o surpriza placuta, si o trupa foarte buna pentru a incalzi publicul.

 

A doua trupa a fost Eluveitie. O trupa in plina ascensiune, ce incepe sa stranga din ce in ce mai multi fani. Din pacate muzica lor nu a fost atat de avantajata de sunet precum cea a celorlalte trupe. Din punct de vedere muzical, trupa aminteste pe alocuri de At the Gates, venind cu un strop de originalitate (sau nu, daca ne gandim cat de multe trupe apeleaza in aceasta vreme la sonoritatile folk metal, si aici as putea aminti Turisas sau Finntroll). Revenind la prestatia celor de la Eluveitie la acest concert, chiar si cu aceste mici probleme de sunet in unele momente trupa a strans destul de multa lume in fata scenei si s-a bucurat de o primire pozitiva.

 

ELUVEITIE

 

 

 

Cea de a treia trupa a serii a fost Caliban, o trupa de la care aveam mari asteptari si chiar asa s-a dovedit. Trupa pregatind cat se poate de bine atmosfera pentru headliner-ul ce urma sa cante, Kreator. La inceput am avut putin impresia ca multi din sala nu erau prea interesati de sonoritatile metalcore pe care ni le-a propus trupa, dar solistul vocal al celor de la Caliban, Andreas Dörner, a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa puna publicul in miscare, si a reusit. A incercat sa puna cap la cap un wall of death care s-a transformat intr-un moshpit destul de energic prin fata scenei, sau pret de cateva clipe a cantat din mijlocul multimii.

 

CALIBAN

 

 

 

Regii serii au fost, cum era de asteptat, Kreator. Mille Petrozza si compania au demonstrat inca o data ca inca stiu si pot sa transpuna haosul prin muzica intr-un mod excelent. Nu au lipsit piese precum Phobia, Extreme Aggression, People of the Lie, Violent Revolution, Enemy of God, Tormentor, Flag of Hate sau mai noile Hordes of Chaos, War Curse si Destroy What Destroys You ca sa reamintesc doar cateva dintre titlurile ce au zguduit Beckerbrau Live Music in seara de 10 februarie. Spre sfarsitul show-ului, acelasi Mille a punctat faptul ca meritam sa avem pe viitor o locatie mai buna de concerte, si intr-un fel sunt de acord si cred ca multi dintre voi ce cititi aceste randuri si ati fost prezenti in acea seara l-ati aprobat pe Mille, insa trebuie punctat faptul ca per total show-urile au fost reusite si trupele au avut parte in general de un sunet bun. Metal Masters merita felicitati pentru ca au reusit sa puna cap la cap acest show, si sper ca si pe viitor sa faca o treaba cel putin la fel de buna.

 

KREATOR

 

Foto: Max

 

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: Caliban, Eluveitie, Kreator

Data concert:  February 09, 2009  | 6 Comentarii  | 3785 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Hoardele haosului in Becker Brau Music

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte