concerte

Lansarea Hell On Earth V – o seara incendiara

Lansarea Hell On Earth V – o seara incendiara
TRUPE: Manowar

Sambata, 5 decembrie, atmosfera a fost incendiara in clubul Fire www.fire.ro
din Bucuresti. Inca de la ora 20.00 lumea a inceput sa soseasca, astfel incat, la ora 21.00 cand s-a dat startul proiectiei DVD-ului Hell On Earth V, al trupei MANOWAR, s-au adunat in fata ecranului peste 100 de persoane. Randurile s-au mai ingrosat pe parcurs, si destul de curand cei prezenti s-au lasat cuprinsi de frenezia prestatiilor live prezentate pe DVD si au inceput sa cante si sa dea din cap.
Dupa incheierea proiectiei a inceput partea interactiva a serii: stafeta muzicala a fost preluata de Lenti Chiriac, iar la sectiunea %u201Edivertisment%u201D s-a dat drumul la concursuri. Cei prezenti au raspuns cu placere provocarilor si s-au aruncat in competie, pentru a pleca acasa cu unul din premiile oferite de Magic Circle Music. S-au pus in joc DVD-uri %u201EHell On Earth V%u201D, %u201EGods of War%u201D %u2013 Limited Metal Case Edition (CD DVD), EP-uri %u201EThunder In The Sky%u201D si tricouri Manowar. Toate aceste produse, si  multe altele, sunt disponibile online pe:
http://store.magiccirclemusic.com/category/5/Manowar
Concursurile de %u201Eair guitar%u201D, baut bere, si screaming %u2013 stil Eric Adams, au fost gustate din plin de public. Insa, momentele de varf ale serii le-au reprezentat cele doua concursuri %u201Eunisex%u201D: %u201EPleasure Slave Dancing%u201D %u2013 pentru fete si %u201EArmwrestling%u201D %u2013 pentru baieti, cand interesul si implicarea publicului a atins cote maxime. Noaptea a fost intensa, plina de headbanging si s-a incheiat la ivirea zorilor.
Multumim gazdelor evenimentului si celor care ne-au ajutat in demersurile de informare si promovare: www.bangyourbrain.com; www.bestial.ro; www.metalfan.com; www.metalact.com; www.metalhead.com;
www.promusicprod.ro; www.carteadenisip.ro; www.4arte.ro; http://www.cityfm.ro/?q=node/304 (Metal Arena)
http://www.radiolynx.ro/; http://www.radio3net.ro/ (Studio Rock); http://www.radiobucuresti.ro/
Autor: Ruxia Sandru
Vezi galeriile trupelor: Manowar

Data concert:  December 05, 2009  | 0 Comentarii  | 3344 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lansarea Hell On Earth V – o seara incendiara

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte