concerte

Lividity: O lectie de brutalitate!

Lividity: O lectie de brutalitate!
TRUPE: Lividity, Loudrage, Spiritual Ravishment

Am asteptat mult timp sa-i vad pe Lividity live si in sfarsit s-a ivit ocazia tocmai in Romania. Concertul a avut loc in Fire Club si a inceput cu o scurta intarziere. Trupele alese pentru deschidere au fost Loudrage si Spiritual Ravishment.  Alegerea a fost destul de potrivita, avand in vedere reactia buna a publicului si prestatia lor.

 

 


Loudrage ca de obicei au fost super groovy, show la obiect, s-au ridicat foarte bine la nivelul asteptarilor pe care publicul le are de la ei.  Au interpretat  piese pe care lumea le cunostea deja.  Sala era aproape plina si toti incepusera sa intre in atmosfera dinainte de dezmatul  showului Lividity

 

 


Pe Spiritual Ravishment nu i-am mai vazut niciodata. Oradenii canta un deathcore,  pe care o parte din public l-a apreciat, micile discordante intre tobe si restul intrumentelor fiind trecute cu vederea.  Trupetii au un vocal energic care comunica bine cu publicul, asta fiind un punct in plus pentru ei. 

 

 

 


Lividity au venit cu propriul sunetist si totul a sunat  ceas. Au cantat Raped for Rent, Rectal WenchOozing Vaginal Discharge, Pussy Lover , Second Cumming, Used Abused and Left for Dead , No time for Lube, TLC, Chamber of Bone si doua piese noi de pe To Desecrate & Defile, discul ce va aparea in acest an.  Am avut parte de un show incendiar, cum rar vedem pe la noi. Mult moshpit, stagediving si crowdsurfing, la un moment dat erau cate doua persoane cu picioarele in tavan. Mi-a placut mult atmosfera care s-a creat. Publicul a fost bun cunoscator al legendarei trupe porn death metal. Multa forta, brutalitate si bolnaviciune, asta au aratat Lividity in acest  concert, demostrand ca nu degeaba au ramas top band pe acest segment .
 Americanii au petrecut alaturi de public, au stat in fata la trupele romanesti si le-au sustinut pe tot parcursul concertului, un exemplu de urmat. Pentru mine va ramane un show de neuitat, si pentru majoritatea celor prezenti cu siguranta. Chiar si Lividity au declarat ca a fost cel mai tare show din intreg turneul.

Cei  care doresc vor avea ocazia sa-i revada pe Lividity la Obscene Extreme Fest in Cehia, unde cu siguranta vor avea parte de aceeasi atmosfera.  Cei care frecventeaza Fest-ul si toti iubitorii de grind si brutalitati pot sa-l contacteze pe Coro pentu excursia organizata in acest an.

Felicitari Coro/Axa Valaha pentru un show reusit, a meritat tot efortul de a-i aduce pe Lividity si-n Romania!

 

 

 

LOUDRAGE

 

 

 

 

 

SPIRITUAL RAVISHMENT

 

 

 

 

 

LIVIDITY

 

 

 

Foto: Hellhammer_x09

Autor: Vile
Vezi galeriile trupelor: Lividity, Loudrage, Spiritual Ravishment

Data concert:  April 26, 2009  | 0 Comentarii  | 4488 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lividity: O lectie de brutalitate!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte