concerte

Satan Klaus Metal Party 2

Satan Klaus Metal Party 2
TRUPE: AbnormyNdeffect, Krepuskul, Necrovile, Parricide, Spectral

Sambata, 22 noiembrie, in Live Metal Club a avut loc cea de a doua editie a festivalului Satan Klaus Metal Party. Cand am ajuns in LMC pe la 17:45 tocmai aveau loc probele de sunet si se amplasau standurile cu merchandise.

 

Innergrave

 

Dupa lungi probleme legate de sunet urca intr-un final pe scena prima trupa a serii, Innergrave din Iasi. Baietii practica un old school brutal death metal cu insertii grindcore. Problemele legate de sunet au mai aparut in timpul recitalului, insa trupa a reusit intr-un final sa se descurce onorabil si sa incheie show-ul cu brio. Innergrave sunt una dintre trupele care ar putea realiza ceva interesant pe acest segment, insa depinde numai de ei.

 

Insideout

 

A doua trupa a serii a fost Insideout. Bucurestenii practica un deathcore, destul de dinamic si de melodic, insa ar fi fost interesant de vazut si din partea trupetilor ceva mai multa energie pe scena, mai mult dinamism. Una peste alta, au reusit sa atraga destul public in fata scenei. Daca va plac astfel de sonoritati, si aveti ocazia de a ii vedea live, nu pierdeti ocazia.

 

Spectral

 

A treia trupa a serii a fost Spectral, deja o trupa care incepe sa capete greutate si notorietate pe scena de la noi. Death metal tehnic asezonat cu riffuri rupte din thrash si solouri shred/heavy metal. Trupa suna destul de bine, dar ar fi bine sa nu se multumeasca cu putin, singur iti stabilesti limitele, si cat fortezi, atat primesti. Ce vreau sa spun este ca baietii au potential, si ar trebui sa il exploateze la maxim.

 

Krepuskul

 

Italienii de la Brain of Maggot din pacate nu au mai putut concerta, iar astfel pe scena au urmat clujenii de la Krepuskul. Experimentalul la el acasa, cam asa s-ar putea descrie ce ne propun cei trei componenti ai trupei. O trecere prin death metal, black metal, folk sau chiar si ceva ska punk. Krepuskul s-au bucurat de o primire mai mult decat calduroasa din partea publicului si au oferit o prestatie pe masura.

 

Necrovile

 

Dupa show-ul Krepuskul, locul lor pe scena a fost luat de o alta trupa din Cluj-Napoca, Necrovile. Brutal death metalul se pregatea sa se reverse si sa isi arate adevarata fata. Si asa a si fost, Necrovile ne-au oferit un adevarat show. Clujenii au demonstrat inca o data ca sunt una dintre putinele trupe romanesti care s-ar descurca onorabil in afara pe acest segment. Pe langa piesele proprii, trupetii mai trebuiau sa ne ofere si un cover Slayer, lucru care insa nu s-a mai intamplat din cauza timpului in care trebuiau sa se incadreze trupele.

 

AbnormynDeffect

 

Penultima trupa a evenimentului a fost AbnormynDeffect. Moldovenii au oferit tot ce aveau mai bun si au avut o prestatie cat si o prezenta scenica foarte buna, insa din pacate o parte din publicul prezent in LMC nu a reactionat asa cum ar fi trebuit, destul de cumintel vreau sa zic. Totusi cei ce au inteles cu ce se mananca muzica celor de la AbnormynDeffect au apreciat prestatia trupei la adevarata ei valoare. Urmatorul concert in Bucuresti al trupei va avea loc in luna februarie in Fire Club, asa ca daca ati pierdut show-ul trupei de la Satan Klaus Metal Party 2, sau daca doriti sa ii revedeti, pregatiti-va pentru un inceput brutal de 2009.

 

Parricide

 

Si ultima trupa a evenimentului a fost Parricide. Este destul de greu sa descrii in cuvinte show-ul lor, poate un pic mai greu decat la Necrovile si la AbnormynDeffect. Parricide au avut un show plin de energie si haos. Publicul parea a se mai fi dezmortit si sa "vorbeasca aceeasi limba" cu trupa poloneza. De asemenea Parricide l-au invitat alaturi de ei pe scena pe Mircea, solistul trupei AbnormynDeffect, moment ce a starnit multe urale din partea publicului, pentru a interpreta impreuna un cover Brujeria. De asemenea Prosiak, solistul trupei Parricide, la fel ca si ceilalti trupeti, a avut o prestatie de nota 10. 

Satan Klaus Metal Party 2 a fost un eveniment reusit, iar Coro si oamenii implicati in organizarea acestui eveniment precum si trupele participante merita toate laudele. La mai multe show-uri reusite Axa Valaha!

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: AbnormyNdeffect, Krepuskul, Necrovile, Parricide, Spectral

Data concert:  November 22, 2008  | 3 Comentarii  | 5427 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Satan Klaus Metal Party 2

  • vasea_animalu, tu ai invatat limba romana la scoala lui Adi minune sau a lui Gutza?

    1. Posted by IOnic | 08 Decembrie 2008 21:56
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte