concerte

B’estfest 2013 : TIAMAT, BIOHAZARD, SOILWORK

B’estfest 2013 : TIAMAT, BIOHAZARD, SOILWORK
TRUPE: Biohazard, Breathelast, Diamonds are Forever, Enter Shikari, Negative Core Project, Soilwork, Subscribe, Tiamat


Autor: Ioana Stan
Vezi galeriile trupelor: Biohazard, Breathelast, Diamonds are Forever, Soilwork, Subscribe, Tiamat,

Data concert:  July 05, 2013  | 9 Comentarii  | 5579 Vizualizari « INAPOI

Comment on: B’estfest 2013 : TIAMAT, BIOHAZARD, SOILWORK

  • Cateva mici precizari legate de ziua 2 : Nu mi s-a parut ca publicul nu a fost bine ancorat in recitalul Coma, cu si fara rifful slayerian oamenii (din diferite tabere de ascultatori) au fost foarte receptivi la sonoritatile melancolice dar si la Minijoaca agresiva a excelentilor baieti de la Coma. Am vazut de la headbang la lost in trance ca atitudini la Coma, lumea chiar a trait intens showul.
    In legatura cu Biohazard as zice sa nu exageram totusi, publicul nu s-a lansat neincetat in circle si mosh - pituri, a fost chiar foarte cuminte pentru un concert Biohazard. Billy mi se pare ca respecta la virgula spiritul insuflat de Seinfeld, pur si simplu nu am simtit o diferenta intre ei. Doresc sa mentionez aici, pentru ca nu am vazut nicaieri sa se scrie acest lucru, episodul cand Billy a povestit despre faptul ca in Ungaria i s-a spus sa nu vina in Romania pentru ca nu e public pentru rock si a indemnat spectatorii Best fest la un ,,Giant Fuck Hungary!" la care romanii au ramas indiferenti obligandu-l sa-si reconsidere pozitia. De asemenea nici mesajele sociale ale lui Billy nu au avut ecou in public generand reactii de genul ,,Hai, ma, canta, lasa vrajeala!". Una peste alta un concert in care Bily a vorbit romaneste, a adus steagul pe scena, a dat totul pentru publicul romanesc impreuna cu trupa sa iar romanii au avut o reactie moderata. Asta am vazut eu, la zilele 1 si 3 nu discut, nu am fost, nu ma bag. Sper ca Ioana si onorata redactie sa nu se supere, doar mici precizari personale am indraznit sa emit. Toate bune!

    1. Posted by rionescu77 | 15 Iulie 2013 13:23
  • Ehehe,nu te mai duce la concerte unde presteaza trupe suedeze ca apoi dai cu bata in balta in mod penibil..:)Sa spui ca Soilwork sunt plictisitori si ca imbina total nepotrivit elemente muzicale denota doar atatudine de "rocker de duminica".Ramai la abureli autohtone gen negative core bla bla si lasa greii in pace.Ahh,si inca o precizare.Soilwork nu au nicio treaba cu Göteborg.Trupa provine din Helsinborg,si nu s-au vrut niciodata o trupa cu sound de Göteborg.Te gandeai probabil la In Flames.Mai asculta,mai asteapta ca esti de perspectiva totusi;)

    2. Posted by Viscolit | 19 Iulie 2013 21:16
  • Pai cand spui "Ramai la abureli autohtone gen negative core bla bla", nu insemna ca denoti atitudine de roacher de duminica, ci o atitudine de sustinator al miscarii underground (care se duce la concertele de club din timpul saptamanii, spre deosebire de cei care se duc intr-adevar la festivalurile de weekend cu trupe straineze, gen... Soilwork sa zicem), adica un lucru care lipseste din plin foarte multor "cunoscatori" de metal international. Iar in plus, tu ai negat doar ca Soilwork nu e din Göteborg si atat. Deci esti de acord cu restul aformatiilor din text, pe care ma simt nevoit sa le citez:

    "Trista trupa, trist concert, trista atmosfera. Abuzul asta de melodicitate sau vocea clean alternata cu un screaming scartait nu fac decat sa ma oboseasca teribil; Soilwork si in general toate trupele de gen, care abordeaza un melodic death metal si imbina total nepotrivit elemente de core si groove, strofocandu-se prea mult sa impresioneze si sa para extremi, cand de fapt devin extrem de dezamagitori"

    3. Posted by Fantotzii | 20 Iulie 2013 20:50
» vezi toate comentariile
YOUR COMMENT

Alte articole din Concerte