ABNORMYNDEFFECT - noi concerte in Romania

TRUPE: AbnormyNdeffect

Trupa Abnormdyneffect, cel mai important nume al scenei underground din Rep.Moldova, va concerta din nou in Romania, weekendul viitor, in Brasov si Bucuresti.
Astfel vineri, 22 mai 2009, grinderii basarabeni  vor lovi in Brasov, in Joy Art Café, alaturi de Spiritual Ravishment (death metal – Oradea), First Division (hardcore – Braila) si Coins as Portraits (grindcore experimental), intr-un show organizat de Play or Die Booking Agency. Pretul unui bilet pentru show-ul de la Brasov este de 15 lei si va putea fi achizitionat direct la intrare. De asemenea, in seara concertului, veti putea gasi la fata locului un distro stand bogat in materiale grindcore, brutal death, thrash etc. Nu vor lipsi tricourile, longlseeve-urile , girlie-urile si CDurile Abnormdyneffect.
Sambata, 23 mai 2009, Abnormdyneffect va lovi din nou la Bucuresti, in clubul in care ei au debutat in capital acum mai bine de un an, Live Metal Club. De aceasta data Abnormyndeffect va imparti scena cu una dintre numele legendare din undergroundul romanesc, adica Gothic din Lupeni, combo-ul doom death care a facut istorie in ultimii 18 ani in Romania si nu numai. In aceeasi seara vor mai canta Bolthard (deathrash – Bucuresti), intr-un show care ii aduce din nou pe scena dupa o lunga pauza si promitatoarele combo-uri de la Redox (Bucuresti  - thrash death metal) si Idol (Bucuresti – heavy metal / hard rock). Pretul unui bilet la acest concert va fi de 20 de lei, prezenta Abnormyndeffect a fost posibila prin bunavointa Metal Masters, organizatorul acestui eveniment, in conditiile in care show-ul din 23 mai programat initial, a fost anulat.
Abnormyndeffect va concerta din nou in Romania in cadrul unui turneu organizat in prima jumatate a lunii iulie 2009, turneu ce se va incheia pe scena celui mai brutal festival din Europa, Obscene Extreme din Cehia. Pentru mai multe informatii legate de Abnormyndeffect, contactati Axa Valaha Prods. la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776, www.myspace.com/coro_axa_valaha

Linkuri utile:
www.myspace.com/abnormyndeffect
www.myspace.com/gothicromania
www.myspace.com/spiritualravishment
www.myspace.com/bolthardband
www.myspace.com/firstdivisionband
www.myspace.com/redoxro
www.myspace.com/coinsasportraits

Data evenimentului:   May 22, 2009  | 0 Comments  | 2480 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ABNORMYNDEFFECT - noi concerte in Romania

COMENTARIUL TAU