AllStar Underground Session in Bucuresti

TRUPE: Void Forger

Joi, 24 aprilie are loc a doua editie AllStar Underground Session, in club B52. Generatia noua si veche isi vor da intalnire pe scena pentru un AllStar Underground Session compus din peste 50 de muzicieni.

Pe langa aceste momente memorabile, AllStar Underground Session se va bucura de un recital special - si pentru prima data in Romania - al grupului australian Whitehorse. Special guests: Void Forger. Australienii vor participa si ei la jam session.

Pana in acest moment avem confirmati muzicieni din Abigail, Till Lungs Collapse, Tiarra, Nevergoinghome, L.O.S.T., Kistvaen, Domination, Negative Core Project, Chaos Cult, Roadkilsoda, Goodbye To Gravity, Walk The Abyss, Sincarnate, Armies Of Enlil dar si multi muzicieni din foste trupe sau tineri in ale scenei.

Intrarea este libera, oricine este binvenit, atat pe scena cat si in public. Noi vom pune la dispozitie backline-ul necesar. Cei ce vor sa urce pe scena sunt rugati sa trimita un mail la mightyowlprod@gmail.com. In plus, fiecare membru poate veni cu merchandise-ul trupei din care face parte, noi asiguram spatiul aferent.

Mentionam ca evenimentul va incepe la ora 20:00 FIX cu prima parte a sesiunii de jam session, urmand ca de la ora 21:00 sa concerteze Void Forger si Whitehorse, urmat de a doua sesiune de jam session.

Ce inseamna AllStar Underground Session? Inseamna ca vom avea invitati numerosi muzicieni din scena underground, fie din trupe noi, fie din trupe cu renume, fie tineri in cautare de trupe si chiar oameni pe care nu i-am vazut de foarte mult timp pe scena. Va fi o seara in care se vor forma trupe 'ad hoc' si se va canta din pura pasiune si inspiratie, un jam session la fel ca intr-o sala de repetitie. Un team building daca vreti sa-l numiti asa.

Nu vor fi neaparat coveruri ci piese compuse chiar pe scena, la fel ca in sala de repetitii. Incurajam experimentul, incurajam tinerii muzicieni in cautarea de trupe si speram ca din acest demers vom avea in viitor macar o trupa noua.

Whitehorse (Australia) - sludge/noisey doom

Grupul australian Whitehorse a adunat pe parcursul a 10 ani de existenta, o serie de muzicieni din scena underground, in incercarea de a crea o muzica heavy, sludge-metal, axata inclusiv pe elemente electronice.

Cu trei turnee in America de Nord, Australia, numeroase materiale discografice lansate sub egida unor case de discuri din Australia, Belgia, America, Anglia sau Germania (Sweatlung / Vendetta / Small Doses / At a Loss / Aum War / Super-Fi / Sabbatical / Conspiracy / Blind Date / 20 Buck Spin), Whitehorse ajung pentru prima data in Romania pentru un how ce are loc in cadrul evenimentului din data de 24 aprilie la B52.

Whitehorse a concertat in ultimii ani alaturi de nume etalon ca  Birushanah, Zeni Geva, Om, Lichens, Wolves In The Throne Room, Monarch, Nadja, Coffins, Nasum, Dragged Into Sunlight, Batillus, Laudanum, Vastum, The Body, Unearthly Trance, No Statik, Innumerable Forms, Needles, Godstomper, Lesbian, Reivers, Drought Hatred Surge, Brainoil, Appalachian Terror Unit, Saviours, Hot Graves, Slices, Northless, Cough, Brothers of the Sonic Cloth, Phobia, Tombs, Wormrot sau Cross.

 


Void Forger (Romania) - sludge/crust/black metal

Una din putinele titulaturi autohtone orientate catre zona sludge/crust, Void Forger a luat nastere in 2010, iar pe parcursul a patru ani de existenta a reusit sa bifeze un turneu european alaturi de Human Host Body, serie de concerte ce au promovat aparitia demoului Ruined.

 

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52/Fabrica.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Sursa: Mighty Owl Prods

Data evenimentului:   April 24, 2014  | 0 Comments  | 1659 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AllStar Underground Session in Bucuresti

COMENTARIUL TAU