ALTAR: Mantra Reloaded in Bucuresti!

TRUPE: Altar

Altar revine in Bucuresti miercuri, 25 aprilie, in Fire Club. Cei care au ratat lansarea noului album din decembrie, vor putea asculta live noile piese si nu numai, intr-un super-show metalic marca Altar. Alaturi de Altar vor urca pe scena invitati speciali: Wilder si Proof.

Show-ul incepe la ora 20:00, iar intrarea va fi 20 de lei. ATENTIE! Primii 100 de platitori vor primi gratuit noul album Altar!

Incepand cu luna decembrie a anului trecut Mantra a fost incantata Live la: Iasi, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Resita, Targoviste, Constanta si Sibiu. "Au fost niste Show-uri pe cinste! Am transmis de fiecare feedback-ul nostru pe contul de Twitter. Multumim publicului pentru primirea extraordinara, ne-am simtit peste tot ca si acasa. Mantra a fost intampinata cu mult entuziasm in toata tara, se pare ca e cel mai bine primit album din intreaga noastra cariera! Si asta inseamna foarte mult pentru noi. Lucrurile nu se vor opri aici, Noua Era Altar abia a inceput!", au declarat cei patru membri ai trupei .

Nu ratati urmatoarele show-uri Altar:
25 Aprilie- Bucuresti-FIRE Club
27 Aprilie- Festivalul GARNIC
11 Mai - TOP T Buzau
Data evenimentului:   April 25, 2012  | 0 Comments  | 1622 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTAR: Mantra Reloaded in Bucuresti!

COMENTARIUL TAU