ALTERNOSFERA la Bucuresti

TRUPE: Alternosfera, Mat, Toy Machines

MetalSupport va invita duminica, 29 mai, in Wings Club din Bucuresti.

Locatia: Wings Club
Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.
Mijloace de transport: 16, 133, 135, 616.

Va asteptam  in bar incepand cu ora 19.00, ora  de acces pentru public.
Incepand cu ora 20.00, pe scena vor urca:

Altenosfera
Mat
Toy Machines
Band for Rent


Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Alternosfera
http://www.alternosfera.com/
http://www.myspace.com/alternosfera
Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiţie având loc la 13 decembrie. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar 2 persoane din formula iniţială, Marcel şi Marin. În  primii ani de existenţă formaţia îşi căuta tematica şi stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumuleayă experienţă  înregistrând
primele demo-uri.
Primul album "Oraşul 511" a fost  lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul  nr.511, unde formaţia îşi avea sala de repetiţie. Cel de-al 2-lea  album al formaţiei, "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare  pentru femeia nordică" a văzut lumina zilei în iunie 2007. Prin acest   album Alternosfera a vrut să pună punct perioadei romantismului liric în creaţia sa. În toamna 2008, Alternosfera lansează EP-ul "Flori din Groapa Marianelor".
Va urma.

Mai jos puteti asculta trei piese semnate Alternosfera:

Ploile nu vin
Wamintirile
Ne uneste ne desparte

Mat
Genul abordat de trupa este o mixtura de stiluri, fiecare membru punandu-si amprenta asupra soundului, un balans armonic intre genuri precum funk, hip-hop, nu-metal si hardcore. Desi primul concert MAT a fost sustinut la doar 3 luni dupa definitivarea formulei, acesta a avut un real success, oferind trupei sansa de a deschide concertul din Iasi al baietilor de la Luna Amara, unde prestatia a fost inregistrata si transformata in ceea ce a devenit primul demo MAT.Momentan, trupa MAT ii asista pe baietii de la Alternosfera in turneul de lansare a albumului Virgula.

Toy Machines
Toy Machines este o trupa de alternative cu influente grunge formata in Suceava,in vara 2008 cand inregistreaza un demo de doua piese ce le puteti asculta si pe www.myspace.com/toymachinesband  .Dupa o schimbare de componenta,acestia au primul concert in Apr 2009,iar in acesti doi ani au strans zeci de concerte,sute de prieteni si probabil multe pahare de bere goale.

Band For Rent
Trupa s-a format in 2007, cu membrii initiali Dan, Ciumi, Mihai si Alex, dintre care ultimii doi colaborasera si inainte pe plan muzical. Stilul ales, rock alternativ, a fost mai putin o decizie cat un rezultat natural al coeziunii dintre membri. In privinta coverurilor, s-au cantat putine mai ales datorita entuziasmului membrilor de a compune ceva original. Concertele au inceput prin toamna lui 2008 alaturi de alte trupe tinere si locale precum si nume importante in muzica, trupa avand la activ aproximativ 20 de conerte. In 2010, dupa aproape 3 ani de activitate

Acest concert face parte din  turneu de promovare a albumului "Virgula"
Data evenimentului:   May 29, 2011  | 0 Comments  | 2520 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTERNOSFERA la Bucuresti

COMENTARIUL TAU