CLAUSTROFOBIA si AFFLICTION in Fire Club

TRUPE: Claustrofobia, Conflict Mental, Redox

Axa Valaha Prods revine cu cel de-al treilea eveniment din seria celor deschise in aceasta toamna in clubul Fire si in care au fost invitate pana acum trupe ca Sado Sathanas, Electrozombies, Sincarnate, Redox sau Spectral, de aceasta data avem din nou invitati de peste ocean, mai exact Claustrofobia din Brazilia, de asemenea oaspeti dintr-o tara in care orientul se intalneste cu Europa, adica Affliction din Turcia, ambele trupe aflate intr-un mare turneu "Execution over Europe" pe vechiul continent, care include si patru concerte in Romania, toate organizate de catre Axa Valaha Productions in colaborare cu partenerii locali din Timisoara, Arad si Petrosani. Turneul se va incheia apoteotic la Bucuresti, intr-un concert care ii aduce pe acceasi scena, alaturi de invitatii din strainatate, pe death thrash-erii de la Redox, intr-o noua batalie de cucerire si supunere a publicului bucurestean si pe tinerele sperante hardcore / thrash de la Conflict Mental, intr-o prima aparitie live pe scena clubului din str. Gabroveni.

Concertul se va desfasura duminica, 8 noiembrie 2009, incepand cu ora 19.30, pretul unui bilet este de 15 lei si se va putea procura direct in seara concertului, la intrare. Pentru mai multe informatii si rezervari (inclusiv rezervarea unei mese in Fire Club), trimiteti un email la axa666@yahoo.com sau dati un telefon la 0721.107776

CLAUSTROFOBIA. Promotori al stilui hardcore thrash sud-american inca de la jumatatea gloriosilor ani 90, proveniti dintr-o scena metalica exotica, care a oferit scenei metal nume importante ca Sepultura, Krisiun, Sarcofago sau Ratos de Porao, aceasta masinarie infernala amestecand hardcore, grindcore, death si thrash turnat in forme de metal forjat de aproape 15 ani, sub presiunea periculoasei scene sud americane, Claustrofobia strajuieste iesirea din tunelul underground, imuna la influentele exterioare, simpla, directa si devotata in totalitate metalului extrem din care si-a extras ferocitatea. Una dintre putinele trupe underground sud-americane ajunsa foarte des in programele televiziunilor muzicale din zona latino-americana, impartind scena sau autocarul de turneu cu nume celebre ca Soulfly, Vader, Destruction, In Flames, Napalm Death, Hate Eternal sau Ratos de Porao, Claustrofobia a avut onoarea de a-i avea invitati pe albumul cu numarul trei "Fulminant" pe Andreas Kisser (Sepultura) si Alex Camargo (Krisiun), urmat in 2009 de mult mai tehnicul album "I See Red", thrash death brutal, cantat in viteza si caracterizat de o partitura vocala obsesiva si indecenta. albumul este distribuit in toata lumea prin intermediul mai multor oficii de distributie de renume international, in Europa ei fiind distribuiti de PHD. In 2009, Claustrofobia concerteaza pentru prima data in Europa de Est, intr-un turneu mamut de patru luni care viziteaza fara vreo exceptie toate tarile Europei Cetrale si de Vest si Marea Britanie, de asemenea tarile din Balcani, urmand un traseu sinuos, alaturi de nu mai putin exoticii Affliction.
Muzici, video si info la: www.myspace.com/claustrofobia

AFFLICTION. Una dintre cele mai vechi si constante trupe ale undergorund-ului din Turcia, Affliction activeaza de peste 10 ani, au doua albume foarte bine cotate, ambele amestecand influente de death metal melodic de origine scandinava cu fiorul muzicii traditionale orientale intr-un tot unitar complex si dinamic, amintind de panatiile seducatoare ale vechilor piese Iron Maiden, dar si de Dismember, vechile In Flames sau Ebony Tears. Recunoscuta pentru aparitiile live de exceptie, trupa originara din Izmir a impartit de-a lungul timpului scena cu nume consacrate ale mainstream-ului metalic international, ei concertand de-a lungul timpului in Turcia alaturi de Katatonia, Dark Tranquility, Slayer, In Flames, Destruction sau Overkill.
Muzici si info: www.myspace.com/afflictionsite

REDOX. Trupa bucuresteana este comparata frecvent cu Arch Enemy din motive lesne de inteles, ei amestecand inteligent death metal si thrash cu pasaje care amintesc de heavy metalul optzecist sau chiar de grunge, peste care se suprapune vocea versatila a vocalistei Cristina, sustinuta frenetic de backingul isteric al chitaristului Dan si de o sectie ritmica solida si puternic ancorata pe felia simplu si la obiect. Trupa concerteaza intens in aceasta perioada, in toate cluburile importante ale Bucurestiului si sporadic in provincie, iar materialul demo cu doua piese lansat la inceputul verii se bucura de interesul publicului spectator, fiind ascultat insistent pe pagina de myspace. Ultimul lor concert din Fire Club a prilejuit si un moment special, cele doua prezente feminine din componenta formatiei oferind un moment fierbinte celor prezenti, fiti pe faza, actiunea se poate repeta...
Muzici si info: www.myspace.com/redoxro

CONFLICT MENTAL. O noua titulatura a scenei underground bucurestene, o lovitura de bocanc muzicala si lirica, un amestec energetic de atmosfera hardcore si riff-uri thrash metal, totul pigmentat de o partitura vocala violenta si de versuri foarte sociale, o trupa in competitie cu nimicul, dupa cum singuri declara pe profilul oficial de myspace.
Muzici si info: www.myspace.com/conflictmental

Data evenimentului:   November 08, 2009  | 0 Comments  | 2632 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CLAUSTROFOBIA si AFFLICTION in Fire Club

COMENTARIUL TAU