Concert aniversar 20 de ani de punk rock cu Scandal, pe 2 iunie în Bucuresti, la Quantic

TRUPE: Damage Case, Magazinu' 51, Scandal

 Scandal este, alături de Zob, probabil cea mai reprezentativă trupă punk rock românească încă activă. Dupa ce trupa s-a mutat în Londra şi a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media şi de public, a venit vremea să se întoarcă acasă şi să aniverseze alături de prieteni cei douăzeci de ani petrecuţi în slujba muzicii de protest. 
  
Nemuritorul imn punk anti-miliţie, „Patrula" se va auzi din nou la Bucureşti, alături de piesele de pe noul album „On a Roll". Va fi o adunare între şi pentru prieteni vechi şi noi, fiindcă nimeni nu este ilegal, toată lumea e binevenită, oameni care îi cunosc pe „scandalagii” sau care vor să îi cunoască acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viaţă de om, cu bune şi cu rele, şi ne dorim să ne aducem aminte despre cum era, cum e şi cum va fi împreună! Pe 2 iunie, adunarea se dă la Quantic cu începere de la 19:30, pentru că „E vreme, vreme de Scandal!”
 
Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru „scandalagii” vor veni direct din Londra pentru aniversare. Ne dorim ca evenimentul să continue până dimineaţă cu şpriţ, bere şi voie bună pe ritmuri nebune de punk rock, oi! şi ska.
 
  
În cadrul acestui eveniment prezentat de Axa Valaha Productions & Ribcage Booking sunt invitate două trupe locale pentru a introduce concertul celor de la Scandal, şi anume Damage Case şi Magazinu’ 51.

Biletele sunt disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro:
- primele 50 de bilete au preţul special de 30 de lei (SOLD-OUT);
- preţul standard al biletelor este de 40 de lei, până pe data de 31 mai inclusiv;
- la intrare, în ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei.
Acestea se găsesc online pe www.iabilet.ro şi in reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

În avanpremiera concertului Scandal, Axa Valahă Productions prezintă petrecerea oficială de warm-up, cu ajutorul prietenilor de la Trei Beţivi Bar (str. Vasile Lascăr 62), pe data de 1 iunie 2018, de la ora 20:00.


Sursa: Axa Valaha Productions
Data evenimentului:   June 02, 2018  | 0 Comments  | 7461 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert aniversar 20 de ani de punk rock cu Scandal, pe 2 iunie în Bucuresti, la Quantic

COMENTARIUL TAU