Concert caritabil la Baia Mare

Proiectul este inspirat de un festival francez de mare succes care se bazează pe o idee foarte simplă: organizarea unui concert la care sunt invitate mai multe formaţii ce abordează un gen muzical accesibil oricui şi, în paralel, derularea unei campanii de strângere a unor jucării noi de la spectatorii care doresc să ia parte la eveniment.
Sloganul pe care l-am ales pentru această manifestare vorbeşte de la sine: “O jucărie nouă = Intrare la concert = Un copil fericit”. Spectatorii vor dona la intrarea în sală câte o jucărie nouă, fără să se ia în calcul valoarea acesteia. Organizatorii – membrii „Asociaţiei Culturale Est-Vest” se vor ocupa personal de gestiunea şi redistribuirea jucăriilor către copiii defavorizati din municipiu.
Festivalul se va desfăşura in data de 22 decembrie, in clubul Crash Landing din Baia Mare, de la orele 19. Vor fi prezente pe scenă cinci formaţii : Dirty Shirt (Industrial Mioritic, Seini), Halat Alb (Rock Alternativ, Sighetu Marmatiei), Shadowsail (Melodic Death Metal, Cluj Napoca), Antidot (Metal Alternativ, Cluj Napoca) si Azepam (Rock Alternativ, Oradea).

Data evenimentului:   December 22, 2007  | 0 Comments  | 4253 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert caritabil la Baia Mare

  • este o initiativa frumoasa din partea organizatorilor...totusi,ar trebui sa se faca mult mai multe pentru ei!:)

    1. Posted by Enache Dan | 16 Decembrie 2007 14:33
  • era cazul sa se intample si asa ceva, aici pe la noi, sper sa fie loc destul pentru toti cei ce vor veni, deja ne-am strans cam 50

    Domnule Enache, asta e doar inceputul, in timp vom avea mai multe, dar asta e doar ca sa "spargem gheata"

    2. Posted by Herea Paul | 20 Decembrie 2007 19:00
COMENTARIUL TAU