Concert GOD la Cluj-Napoca

TRUPE: GOD, Whispering Woods

Welcome2Cluj va invita la concertul pe care trupa God il va sustine in 26 mai 2011 in Irish & Music Pub, Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul "Chemarea Strabunilor" (turneu de promovare a noului album Forefathers) pe care trupa God il va sustine in Romania in perioada 26 mai - 3 iunie 2011.

La Cluj, alaturi de God va canta trupa Whispering Woods.
Concertul va incepe la ora 20.00.
Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului, la intrarea in club.

Trupa God se va afla într-un turneu de promovare a noului album Forefathers.
Turneul va cuprinde 5 oraşe şi se va desfăşura de pe data de 26 mai până la 3 iunie 2011.

După o îndelungată adăstare, avem cinstea şi bucuria de a vă putea aduce la cunoştinţă cum că hoarda barzilor-luptători 
God va să împlinească în acest an 17 ani de fiinţare, celebrând, în acelaş' timp, şi 2 ani de la întoarcerea în ţara de baştină şi reîntregirea sa. Cu acest prilej, ne-am socotit s-aducem ofrandă întru îmbucurarea celor de vor răspunde chemării (atât „bătrânilor” care ne ştiu din vremuri de mult apuse, cât şi celor ce ne descoperă abia acum) o serbare ce va cuprinde, dintru început, 5 cântări.

Cetăţile în care s-or întâmpla aceste cântări, strânse sub stindardul „Chemării Străbunilor” le-om înşira mai jos, după orânduirea zilelor:
    Cluj-Napoca (26.05.11 – Irish, alături de Whispering Woods),
    Bucureşti (27.05.11 – Wings, împreună cu Ka Gaia An şi Eternal Fire)
    Braşov (28.05.11 – Rockstadt, cu Indian Fall şi Hteththemeth)
    Bacău (29.05.11 – Subway, Ka Gaia An)
    Iaşi (03.06.11 – Underground, Ka Gaia An).

Nădăjduim ca, după cucerirea prin dulce viers a spuselor fortăreţe, să putem purcede, în cel mai scurt răstimp, spre a lua cu asalt şi alte plaiuri.
În timpul celor cinci cântări, fi-vor înfăţişate cântece noi, ce parte fac a celui de pe urmă rod al îndeletnicirii noastre – aflat acum în meşteşugire – pre nume „Forefathers”, dară tot aşa şi unele vechi şi mult ştiute, de n-au mai fost auzite de la noi de mai bine de 10 ani pe tărâmuri cum sunt cele ale Bucureştilor, Napocăi si Bacaului (sau întrutotul deloc, precum la cetatea Braşovului).
Cu mult drag aşteptăm să răspundeţi chemării străbunilor şi să veniţi la sărbătoarea noastră, ca să ne veselim şi să cântăm împreună cânturi de vitejie şi de bună voie.
Pân-atunci, pocalele sus şi s-auzim de bine!
www.godthehorde.ro


Whispering Woods

Whispering Woods a luat fiinta in toamna anului 2008, proiectul fiind inceput de Doru Cailean si Norbert Gero, care au avut ideea de a pune bazele unei formatii orientate pe genul symphonic cu diferite influente. De-a lungul urmatorilor doi ani trupa a suferit mai multe schimbari de componenta, timp in care au asistat la doua sedinte de inregistrari pentru demo-uri. In 2009 Alex Dascal s-a alaturat grupului si a devenit noul tobosar.
Problemele la nivelul componentei a continuat si in 2010, dar stabilitatea a venit in momentul in care Catalina Popa (flaut, membru si al trupei Haggard) a fost de acord sa se alature echipei si sa imbogateasca astfel atmosfera muzicala. Impreuna cu ea au sosit si celelate doua reprezentante feminine ale formatiei: Cora Miron, la clapa si Alexandra Burca, noua soprana. 
In toamna anului trecut s-a produs din nou o modificare in cadrul componentei, Radu Vatca urmand sa preia rolul lui Norbert Gero la chitara bas.
La inceputul lunii decembrie s-au finalizat si demo-urile noi. Acestea pot fi ascultate pe profilul myspace al trupei, ele reprezentand o carte de vizita prin care trupa doreste sa se afirme si sa semneze un contract pentru realizarea albumului de debut.
Stabilizarea componentei trupei a adus cu sine si o definitivare a genului muzical abordat si anume: Symphonic/gothic/doom.
Intre timp, cei sase membri asteapta cu nerabdare orice oportunitate de a iesi pe scena.

Alexandra Burca - voce
Cora Miron - clapa
Catalina Popa - flaut
Alex Dascal - tobe
Radu Vatca - chitara bass
Doru Cailean - chitara

http://www.the-whispering-woods.com
www.myspace.com/whisperingwoodsband


 
Data evenimentului:   May 26, 2011  | 0 Comments  | 3544 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert GOD la Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU