Concert I.V. RED

Apasu Bar prezinta Sambata, 20.03.2010, ora 20:30, concert alternative/rock/progressive cu Trupa I.V.Red (fosta trupa RedLine).

I.V.Red e trupa care incearca sa-si depaseasca barierele impuse de autolimitare.

I.V.Red e linia fina peste care treci in partea intunecata sau in partea solara a destinului si cu care negociezi fiecare gind si gest, care iti delimiteaza spatiile intre telur si cer,intre abstract si concret, intre frumos si urit, intre tristete si bucurie .

E drumul vietii in care tot timpul esti pus in situatia de a face alegeri, e negocierea permanenta intre ceea ce consideri bine sau rau si e oglinda actiunilor tale.

E pozitia pe care se sprijina balanta , e punctul de echilibru foarte fragil, e locul de proiectie al ideilor,e momentul de plecare intr-un sens sau celalalt.

Membrii trupei afirma despre ei insisi : Noi cautam muzica impreuna, credem in valoarea omului in fata frumosului si in valoarea frumosului exprimat in muzica. (sursa: www.truparedline.ro)

Va asteptam la un concert si un spectacol inedit alatura de aceasta trupa in bar la Apasu,la subsol, Str. Patrascu Voda, nr 10, langa Biserica Sf.Gheorghe, sambata, ora 20:30.

Sursa: Stay Metal Forever

Data evenimentului:   March 20, 2010  | 0 Comments  | 2127 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert I.V. RED

COMENTARIUL TAU