Concert Katatonia la Kruhnen Musik Halle, Brașov

TRUPE: Katatonia

Grupul suedez Katatonia revine în România, de această dată pentru un show special și exclusiv în care formația va cânta integral The Great Cold Distance, poate cel mai de succes album din istoria formației. Se intâmplă pe 21 octombrie, la Kruhnen Musik Halle din Brașov.

Programul concertului:

Katatonia: 23:00 -
The Ocean - 21:30 - 22:30
Am Fost La Munte Si Mi-a Placut - 20:40 - 21:15

Accesul
în club este permis incepând cu 19:30.

Considerat unul din cele mai bune albume metal din anii 2000, The Great Cold Distance a fost lansat în martie 2006 și apoi relansat în 2007, alături de două piese bonus. Cu un concept liric și muzical compus de Jonas Renske și Anders Nystrom, albumul s-a dovedit o continuare fascinantă a albumului Viva Emptiness, fiind catalogat de mulți fani și critici drept cel mai bun album metal lansat în 2006. Astfel, piese precum Deliberation, July sau My Twin se vor auzi în octombrie, la Brașov. Un alt invitat foarte special, de peste hotare, va fi anun
țat in curând.

Pentru acest concert, biletele pot fi achizi
ționate in reteaua Bilete.ro, in format print cât și fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vânzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 București). Biletele pot fi achizițonate și in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achiziționate de la Kruhnen Musik Halle.

Pre
ț / bilet:

90 lei - p
ână pe 20 octombrie
115 lei - in seara evenimentului, in limita num
ărului rămas

LINK: https://www.bilete.ro/concert-katatonia/

Pentru acest concert va fi pus in v
ânzare un numar total de 700 de bilete. Datorită interesului ridicat venit din partea publicului, vă recomandăm să achiziționați biletele din timp.
Data evenimentului:   October 21, 2017  | 0 Comments  | 1555 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Katatonia la Kruhnen Musik Halle, Brașov

COMENTARIUL TAU