Concert ZZ TOP la Bucuresti

TRUPE: ZZ Top

Formatia de origine americana ZZ TOP va concerta la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe data de 20 octombrie, de la ora 20.00, in cadrul unui eveniment organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram. Concertul de la Bucuresti reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Dupa un turneu exploziv alaturi de Aerosmith in vara lui 2009, ZZ TOP se pregatesc sa cucereasca Romania in octombrie cu sound-ul lor incofundabil, in cadrul  ZZ TOP European Tour 2009! Turneul ZZ TOP trece prin Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Belgia.

Grupul ZZ TOP are la activ 14 albume de studio, primind de-a lungul anilor 24 de discuri de platina. Doar in Statele Unite, ZZ TOP au inregistrat vanzari de peste 20 de milioane de albume.

Legendarii muzicieni promit un show de exceptie in Bucuresti, in binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi palariile de cowboy, riff-urile de chitara si hit-urile care i-au consacrat.

Pretul biletelor este de 100 lei in perioada 17 august - 26 august, 120 lei dupa data de 26 august si 130 lei la intrare. Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Germanos si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Data evenimentului:   October 20, 2009  | 0 Comments  | 2539 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert ZZ TOP la Bucuresti

COMENTARIUL TAU