CULT OF LUNA, THE OCEAN, LO!: concert in Silver Church - Bucuresti

TRUPE: Cult of Luna

Mighty Owl Productions are placerea si onoarea de a anunta, in premiera pentru Romania si Europa De Est, doua concerte eveniment: Cult Of Luna, The Ocean si Lo!. Cele trei formatii vor concerta dupa cum urmeaza:
 
29 aprilie, Bucuresti - Silver Church
30 aprilie, Timisoara - Club Daos
 
 
Biletele au fost puse in vanzare exclusiv on-line via www.metalhead.ro/bilete si www.Iabilet.ro
 
Platesti cu cardul, primesti pe mail biletul, indiferent ca ai luat un bilet sau 20, vii cu biletul sau codul la intrare si te bucuri de concert !
 
Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi:
 
55 lei - pana pe 28 aprilie
65 lei - in ziua concertului (la intrarea in club)
 
80 lei - bilete speciale ce asigura intrarea la ambele concerte.
 
 
CULT OF LUNA este un grup suedez de post-metal format in orasul Umea. Grupul a luat nastere in 1998 din ramasitele formatiei Eclipse si a dobandit rapid aprecieri si respect in scena underground internationala, lansand doua materiale de exceptie, Cult of Luna (2001) si The Beyond (2003).
 
Totusi, adevaratul succes l-au obtinut in 2004 odata cu lansarea lui Salvation, o reala capodopera a muzicii metal, notata la acea vreme cu 10/10 de revista Metal Hammer. A fost singurul album dupa Metallica - Black Album care a reusit sa obtina un punctaj maxim in topul celebrei reviste britanice.
 
2006 a insemnat lansarea unui nou album intitulat Somewhere Along The Highway, un disc conceptual despre singuratatea masculina. Discul a fost extraordinar de bine primit in presa si scena mainstream, Decibel declarand ca 'acesta este albumul care depaseste orice standard american al genului post-metal'. Albumul a primit titlul pentru 'Best rock'metal album of the year' in cadrul premiilor G3 Awards.
 
Doi ani mai tarziu apare albumul Eternal Kingdom, un alt material conceptual bazat pe jurnalul lui Holger Nillson ale carui scrieri au fost descoperite chiar de membrii trupei sub ramasitele unui azil de nebuni.
 
CULT OF LUNA vin in Romania pentru a-si promova noul album intitulat Vertikal, primul dupa o pauza de cinci ani. CD-ul este influentat de filmul Metropolis, o calatorie halucinanta in lumea masinariilor si a repetitiei.
 
 

The Ocean - Peste 500 de concerte in toata lumea, support band pentru Opeth, Anathema, The Dillinger Escape Plan, The Black Dahlia Murder, Cult Of Luna, Isis, 8 ani de existenta, un colectiv transformat intr-o trupa: The Ocean.
 
'Oamenii cu care lucrez acum sunt exact acei indivizi pe care i-am cautat. Este o evolutie naturala in care ne implicam mai mult ca niciodata.' declara Robin Straps, chitaristul formatiei. 5 siluete, corpuri ce completeaza un show de lumini creat de la zero, alaturi de o experienta video conceptuala ce insoteste o discografie ce lasa mereu loc pentru a redescoperi muzica odata cu fiecare auditie.
 
E inutil sa numeri cati oameni au trecut prin The Ocean. Straps sustine ca este vorba de peste 40 de muzicieni insa nimeni nu-si aminteste cu prezicie. Unii au murit, altii au cazut in patima bauturii in timp ce restul au disparut...
 
Cea mai noua creatie The Ocean este un dublu CD conceptual intitulat Helliocentric/Antropocentric, cele mai bine primite materiale discografice din istoria trupei. Acest dublu CD a avut nevoie de doi ani pentru a fi compus si inregistrat. Din punct de vedere artistic si liric, albumele reprezinta o critica fundamentala si filozofica a crestinismului.
 
 

Lo! - Una din cele mai promitatoare formatii australiene, debutul Lo! a aparut in 2010, o muzica inspirata din sonoritatile sludge, post-metal si hardcore fapt ce i-a asigurat acestei tinere formatii un turneu alaturi de Doomriders si Russian Circle. Potentialul formatiei a ajuns pana in Germania, in mainile lui Robin Straps, chitaristul The Ocean si propietarul Pelagic Records. Sludge, hardcore, noise sau doom, Lo! vor impresiona in mod cert publicul prezent la cele doua concerte din Romania.
 
 
Data evenimentului:   April 29, 2013  | 0 Comments  | 1724 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CULT OF LUNA, THE OCEAN, LO!: concert in Silver Church - Bucuresti

  • Concertul cu The Auchan, dar mai ales cu Cult of Luna, a fost unul dintre cele mai tari pe care le-am vazut eu in viata asta. Daca esti timisorean si pretinzi ca esti roacher, metalist, sau orice soi de supi... nu ai voie sa lipsesti de la concertul de diseara.

    1. Posted by Fantotzii | 30 Aprilie 2013 07:39
  • Mie mi s-a parut mai tare concertul cu Le Carrefour si cel putin la fel de misto ala cu das Kaufland.

    2. Posted by Geralt de Rivia | 30 Aprilie 2013 10:24
COMENTARIUL TAU