DEATH FEST 8 in Oradea

TRUPE: Spiritual Ravishment, Stuck In A Rut

Marti, 10 iulie 2012, BHCB, Moshpit.ro si Ribcage Booking, prezinta renumitul festival oradean de metal extrem, DEATH FEST, care revine in forta cu o noua editie. Trupele care vor urca pe scena sunt Wormrot, Evisorax,Spiritual Ravishment, Stuck in a Rut si Crosshair.

Dupa succesul editiei anterioare, unde headlinerii norvegieni de la Ragnarok au facut senzatie printre iubitorii de,  cea de-a opta editie se anunta a fi un adevarat masacru si haos pentru publicul avid de cele mai obscure meandre ale undergroundului. Festivalul va avea loc in cunoscutul club Abyss Rock & Metal Pub din strada Primariei nr. 21. Evenimentul va incepe de la orele 20:30, iar pretul unui bilet este de 15 lei.

WORMROT aduce din Singapore un val de furie impotriva politicii si a unei societati bolnave imbinata cu un umor subtil. Dupa succesul aparitiei live din 2010 in Cluj Napoca, grinderii de la Wormrot se intorc in Romania, in cadrul festivalul DEATH FEST din Oradea.  Trio-ul asiatic originar din Singapore este probabil cea mai exotica formatie care a urcat vreodata pe scena de metal extrem din Oradea. Fiind una dintre cele mai bine titrate trupe grindcore la nivel mondial, cei trei singaporezi includ in turneele lor tari de pe intreg mapamondul. Formatia a concertat in repetate randuri in cadrul consacratului festival Obscene Extreme din Cehia. Satui de violenta si politica globala, grinderii de la Wormrot s-au  format in 2007, avand la activ doua albume de studio (Abuse si Dirge) si numeroase EP-uri si split-uri. Avand in vedere mixtura de elemente muzicale, Wormrot este recomandata ascultatorilor de MagrudergindInsect Warfare sau Pig Destroyer.   
http://www.facebook.com/wormrot

 


Britanicii de la EVISORAX vin cu un vibe extrem de fresh in scena  grindcoreului. Tehnici si maturi, cei trei membrii vin cu piese deopotriva impozante si bine gandite. Show-ul live extrem de dinamic, completeaza o muzica bruta si pe alocuri experimentala, oarecum similara atitudinii muzicale a celor de la Brutal Truth. Evisorax urca pe scena cu piese intense, cu un vocal de-a dreptul salbatic si cu un tumult de blastbeat-uri care aduc aminte de compozitiile Nasum.     
http://www.myspace.com/evisorax

 
 
In cei aproape patru ani de activitate, SPIRITUAL RAVISHMENT a ajuns una dintre cele mai populare trupe din undergroundul romanesc, prin abordarea unui melanj extrem de inspirat intre grindcore si death metal.  Evolutia fulminanta a celor patru oradeni a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat inca de la primele compozitii, acestia au dat dovada de o versatilitate si de o maturitate muzicala iesita din comun. Pe parcursul timpului, SPIRITUAL RAVISHMENT a concertat alaturi de nume sonore ale scenei metal mondiale precum: Napalm Death, Misery Index, Lividity, God Dethroned, Decapitated, Origin, Psycroptic sau Hate. Cu o serie de piese noi, ce urmeaza sa fie incluse pe un nou material discografic, cat si cu cele de pe cunoscutul album Children of the Atom, cei patru oradeni nucleari promit un tumult de anomalii si sonoritati radioactive.
http://www.facebook.com/spiritualravishment
 
 
Clujenii de la STUCK IN A RUT vor presta pentru prima oara in Oradea. Trupa abordeaza un fast hardcore punk efervescent, fiecare aparitie live fiind un haos controlat, cu un mesaj bine definit. Stuck in a Rut este una dintre putinele formatii romanesti underground care  da dovada de ambitie si dedicare atunci cand vine vorba de muzica si protestul pentru care lupta.   
http://www.facebook.com/StuckinarutDIY
 

Cei de la CROSSHAIR sunt tinerele sperante oradene, care au evoluat spectaculos in doi ani de zile, timp in care au lansat un material discografic, Project Insanity. Tinerii abordeaza un stil extrem de versatil, ce imbina inteligent elemente moderne de metal extrem, thrash si hardcore.
http://www.facebook.com/Crosshair.Official

 


Linkul evenimentului pe Facebook.
Data evenimentului:   July 10, 2012  | 0 Comments  | 2049 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEATH FEST 8 in Oradea

COMENTARIUL TAU