DECEASE: concert in Bucuresti

TRUPE: Crossbone, Decease

Romanian Thrash Metal Club si Hatework va reamintesc ca vineri, 18 aprilie, de la ora 8:00pm, DECEASE vor concerta in Private Hell, intr-un eveniment special menit sa aduca un sprijin in plus demersurilor de inregistrare a viitorului material al thrasherilor clujeni.

In urma anuntarii acestui eveniment ne-am bucurat de un raspuns pozitiv si entuziast din partea mai multor trupe ale scenei metal underground, lucru care aduce un stimul in plus acestei initiative si in linii generice, miscarii underground autohtone.

Astfel, alaturi de Decease vor urca pe scena din Private Hell DISTORTION (extreme metal) si CROSSBONE (old school thrash metal), ambele din Bucuresti, precum si OPUS RUINA (tehnical death metal) din Cluj-Napoca.


Decease

https://www.facebook.com/decease.band


Distortion

https://www.facebook.com/DistorsionBand


Crossbone

https://www.facebook.com/riffsheavierthanyourmom


Opus Ruina

https://www.facebook.com/OpusRuina


Romanian Thrash Metal Club si Hatework vor directiona incasarile acestui eveniment catre inregistrarile viitorului material Decease.

Biletele se vor gasi doar la intrare si costa 10 lei. Deoarece este un eveniment support, membrii RTMC vor plati si ei bilet, la pret intreg.


 

Like, share and keep supporting !

Romanian Thrash Metal Club
Hatework
Asociatia Culturala Manifest

Sursa: Romanian Thrash Metal Club
Data evenimentului:   April 18, 2014  | 0 Comments  | 1726 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DECEASE: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU