DEINE LAKAIEN: concert in Bucuresti

TRUPE: Deine Lakaien

Sunt 30 de ani de activitate, zece albume senzaționale și multe amintiri frumoase ce revin în sufletul fanilor Deine Lakaien când citesc aceste rânduri. Duminică, 6 noiembrie 2016, duo-ul german va concerta la București, în cel mai potrivit loc pentru un spectacol clasic-contemporan acustic - Sala Radio, Studioul de Concerte "Mihail Jora".

În 1985, vocalul Alexander Veljanov și pianistul Ernst Horn au pus bazele proiectului și au propus o abordare inovatoare a muzicii electronice dintr-o perspectivă gotică. Duo-ul încă explorează complexitatea sunetelor și a liricii, dovedindu-se cea mai de succes apariție pe scena curentului darkwave.

Deine Lakaien a susținut un concert acustic în fața publicului din România la ARTmania Festival Sibiu 2013, un spectacol cu casa închisă desfășurat în curtea Muzeului Național Brukenthal.

Biletele pentru concertul din 6 noiembrie 2016 de la București sunt disponibile în limita locurilor Sălii Radio, cu prețuri între 90 și 150 lei și sunt distribuite în rețelele partenere Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și benzinăriile OMV), Myticket, Kompostor și pe artmania.ro.

Pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1762416710711664/
Data evenimentului:   November 06, 2016  | 0 Comments  | 1548 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEINE LAKAIEN: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU