DEINE LAKAIEN live la Bucuresti

TRUPE: Deine Lakaien

Chromatic Vision si Media Services Events organizeaza vineri 13 martie, la club Fratelli Studios incepand cu orele 22.30, concertul extraordinar al trupei Deine Lakaien. Biletele se vor pune in vanzare incepand din 16 februarie in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint.ro si au preturi cuprinse intre 90 si 120 RON. In seara evenimentului, biletele pot fi procurate si de la club Fratelli Studios.

Daca ai plecat dintr-o sala de concert si nu ai simtit altceva decat o durere acuta a urechilor, atunci in mod sigur nu ai fost la un concert Deine Lakaien. Emotia specifica anticiparii, urmata de o revelatie plina de sensuri si incununata de bucuria unei experiente extraordinare – iata miracolul intalnirii cu faimosii Deine Lakaien. “Vinovati” de toate acestea sunt Ernst Horn si Alexander Veljanov, doi artisti extraordinari obsedati de muzica lor, ce au reusit, in peste 20 de ani, sa transforme Deine Lakaien intr-un nume de legenda pentru melancolicii cu suflet gotic.Iata ca acum Deine Lakaien au raspuns pozitiv invitatiei Chromatic Vision si Media Services Events astfel incat vor fi prezenti pe 13 martie in clubul Fratelli Studios pentru un concert al celor mai frumoase piese din intreaga cariera.

Cei 20 de ani Deine Lakaien au insemnat tot atatea pietre de hotar. Albumele lor au definit mereu noi standarde in domeniul sofisticat al muzicii electronice, influentand si imbogatind substanta wave-ul european mai mult decat oricare alte aparitii. Fascinatia show-urilor marca Deine Lakaien are la baza o mixtura a catorva particularitati caracteristice.

Instrumentistul si compozitorul Ernst Horn manuieste computerele, statiile de control si pianul intr-un mod care te face sa crezi ca aceste obiecte chiar au viata si respira. Ceea ce poate parea, pentru moment, un efort considerabil este rasplatit insa prin calitatea incredibila a unui sunet clar si puternic ce uimeste in acelasi timp, prin intensitate si caldura.

Alexander Veljanov, pe de alta parte, are pe scena un rol de compozitie – el isi asuma rolul artistului extrovertit capabil sa comunice sentimente fara sa devina vulnerabil. Simplul efect al vocii sale incredibile capteaza si fascineaza audienta. Adeptul unei imagini excentrice, uneori calm si cald, alteori prin tonuri agresive, Veljanov reuseste sa transmita mesajul Deine Lakaien in cel mai adevarat si direct mod.

Data evenimentului:   March 13, 2009  | 0 Comments  | 2815 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEINE LAKAIEN live la Bucuresti

COMENTARIUL TAU