DOMINATION, THE BOY WHO CRIED WOLF si TILL LUNGS COLAPSE in club Fabrica

TRUPE: The Boy Who Cried Wolf

In 2009 a fost pus la cale un proiect tribut Pantera sub titulatura Domination, formatie care s-a dovedit si cel mai bun proiect tribut metal realizat vreodata in Romania.

Pastrand traditia din fiecare luna decembrie, Mighty Owl Productions si Urban Metal prezinta in data de 21 decembrie un omagiu special adus lui Dimebag 'Darrell' Abbott, prezentat de Domination.

Evenimentul va avea loc la Club Fabrica din Bucuresti si se va bucura de aceasta data de un setlist diferit, compus din ultimele piese cantate vreodata de Pantera. Pe langa piesele clasice de pe primele albume Pantera, Domination vor include si compozitii de pe ultimele doua discuri ale trupei. Vrem ca acest eveniment sa fie o sarbatoare atat pentru un om ce a scris istorie in muzica cat si pentru un public care inca gusta muzica si calitatea unui concert live, asa cum trebuie el sa fie.

Invitati speciali: The Boy Who Cried Wolf si Till Lungs Collapse!

Domination este prima si singura formatie tribut Pantera din Romania!



 

Formula trupei ramane neschimbata, astfel ca pe scena vor urca:

Cezar Popescu (Vita de Vie, Days Of Confusion) - chitara
Cosmin Lupu (Days Of Confusion) - chitara
Cristi Dumitrescu (Voodoo) - tobe
Adi Cotoara (Changing Skins) - bass
Stefan Zaharescu - voce

The Boy Who Cried Wolf - Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge, The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP - foarte bine primit de presa de specialitate - cat si o serie de materiale video pe masura.

Till Lungs Collapse - Noua revelatie a scenei underground, Till Lungs Collapse este un supergrup compus din actuali si fosti membri Deadeye Dick, Breathelast, Parazitii, Cap De Craniu si Walk The Abyss. Caracterizat - simplist - drept melodic hardcore, trupa a avut deja o serie de aparitii pe scena bucuresteana, iar pe 21 decembrie sustin ultimul concert din 2013, pe scena clubului Fabrica.

Pretul unui bilet va fi de 15 Ron. Aceasta va fi si ultima editie Urban Metal pe 2013.

Evenimentul va avea si o serie de invitati speciali ce vor fi anuntati in zilele ce urmeaza.

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52/Fabrica.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

Str. 11 iunie nr. 50

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/597933196928319/
Data evenimentului:   December 21, 2013  | 0 Comments  | 1560 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DOMINATION, THE BOY WHO CRIED WOLF si TILL LUNGS COLAPSE in club Fabrica

COMENTARIUL TAU