DYING FETUS si GOATWHORE: concert in Brasov

TRUPE: Dying Fetus, Fallujah, Goatwhore

Clubul Rockstadt are onoarea de a prezenta, in premiera in Romania, una din cele mai apreciate si importante formatii ale curentului contemporan death metal, Dying Fetus, in cadrul unui turneu unic, alaturi de Goatwhore, Malevolence si Fallujah, toate cele patru formatii concertand pentru prima data in Romania. Evenimentul va avea loc pe data de 9 decembrie, in club Rockstadt din Brasov.

Dying Fetus - US - technical death metal

Dying Fetus este una din formatiile cerute constant de publicul roman, niciodata prezenta in Romania. Si totusi, Dying Fetus este considerata in acest moment varf de lance al scenei extreme internationale, cu o activitate de peste 20 de ani si un palmares discografic ce include 14 lansari oficiale, americanii si-au construit un renume la nivel international gratie preciziei ireprosabile, caracterizata prin structuri si riffuri complexe, parti breakdown si un mesaj politic pe masura. De notat faptul ca Dying Fetus este una din putinele formatii ale curentului extrem ce a avut sansa de a urca pe scena festivalului britanic Download, multumita unei campanii online desfasurate la initiativa fanilor. Este si una din trupele metal cu o activitate concertistica impresionanta, iar turneul din iarna marcheaza finele unei pauze concertistice notabile pe continentul european. Formatia va fi prezenta si in aceasta vara in calitate de co-headliner, in cadrul turneului american Summer Slaughter, alaturi de Morbid Angel, The Faceless, Origin sau Goatwhore.

FB: www.facebook.com/DyingFetus
YT: youtu.be/i8Jjy3Zy7kk

Goatwhore - US - blackened death metal

O alta premiera pentru Romania, Goatwhore a debutat in 1997, iar pe parcursul anilor a conturat o abordare inedita a muzicii death metal, incorporand sonoritati black metal si lansand peste 6 materiale discografice. Goathwore ajunge in Romania pentru a-si promova cel mai nou album, Constricting Rage of the Merciless, lansat in acest an. Titlul este reprezentarea unei persoane impinse intr-un colt, atat de departe incat razbunarea preia controlul, iar religia organizata devine un lucru al trecutului.

FB: www.facebook.com/thegoat666/info
YT: youtu.be/_u8rVrUDgRU

Malevolence - UK - crossover metal

Malevolence este una din cele mai apreciate formatii din noul val britanic, un mix stilistic intre sonoritati in stilul Lamb Of God, Hatebreed, At The Gates, Terror sau Crowbar. Dupa lansarea a doua materiale demo ce au atras interesul scenei hardcore britanice, Malevolence si-au inceput activitatea concertistica si au deschis pentru nume ca Hatebreed, While She Sleeps, Vision of Disorder sau The Acacia Strain. Malevolence vor ajunge in Romania pentru promovarea albumului de debut, SOAR, disponibil in aceasta iarna.

FB: www.facebook.com/MalevolenceRiff
YT: youtu.be/pSvwFe-LXJg

Fallujah - US - atmospheric death metal

Lansati in 2007, Fallujah poate fi catalogata drept o definitie a eticii, investind numeroase luni si saptamani in turnee si studio. Devotamentul trupei pentru muzica nonconventionala le-a oferit o notorietate de invidiat, iar albume ca The Harvest Wombs si Nomadic au pavat drumul catre o noua abordare si perspectiva a muzicii death metal. Trupa ajunge in Romania pentru a-si promova noul album, The Flesh Prevails.

FB: www.facebook.com/fallujahofficial
YT: www.youtube.com/watch?v=cPypRw7yvVQ

Pentru concertul din data de 9 decembrie sunt disponibile un numar limitat de 350 de bilete. Biletele au fost deja puse in vanzare exclusiv via Eventim si le puteti gasi atat online (http://www.eventim.ro/ro/bilete/dying-fetus-brasov-club-rockstadt-371351/event.html) cat si in reteaua de distributie nationala, insemnand magazinele Domo, librariile Carturesti, magazinele Germanos, magazinele Orange si Vodafone, Unirea Shopping Center, magazinul Muzica si librariile Humanitas. Bilete gasiti - desigur - si la bar!

Pretul unui bilet achizitionat pana in data de 8 decembrie va fi de 60 de lei (achizitonat din bar) si 66 de lei (achizitionat din reteaua Eventim). La intrare, biletul va costa 75 de le
i.

Concertul Dying Fetus la Brasov este organizat de clubul Rockstadt si face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru editia din 2015 a festivalului Rockstadt Extreme Fest.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/1457167397872550/
Data evenimentului:   December 09, 2014  | 0 Comments  | 1727 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DYING FETUS si GOATWHORE: concert in Brasov

COMENTARIUL TAU