ENDSTILLE la Brasov

TRUPE: Endstille

Grupul german Endstille va sustine in data de 27 aprilie si 28 aprilie doua concerte in Club Fabrica din Bucuresti, respectiv Club Rockstadt din Brasov. Concertele nu fac parte dintr-un turneu european iar formatia va ajunge in Romania doar pentru doua concerte exclusive.

Prezenta Endstille in Romania vine ca urmare a cererii constante a publicului roman pentru evenimente de factura black metal. Endstille este una din cele mai titrate formatii ale noului val german de metal, avand la activ zece materiale discografice lansate pe parcursul a zece ani.

Muzica grupului german este caracterizata printr-un mix de black metal agresiv comparat cu viteza unei arme MG42 sau a unei baterii de artilerie grea. Tocmai in acest context formatia abordeaza deseori subiecte legate de Al Doilea Razboi Mondial.

Formatia a lansat in acest an un nou album intitulat Infektion 1813, disponibil via Season of Mist. Lansarea marcheaza prima inregistrare alaturi de noul solist Zingultus (ex-Nagelfar). Infektion 1813 este considerat unul din cele mai bune produse black metal lansate in 2011.

Concertele Endstille & Akral Necrosis sunt organizate de Mighty Owl Productions Si Cavalleria Events, iar biletele costa 30 de lei si se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro si www.bilet.ro.

Data evenimentului:   April 28, 2012  | 0 Comments  | 1827 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ENDSTILLE la Brasov

COMENTARIUL TAU