EPICA la Bucuresti

TRUPE: Epica

Marti, 29 martie 2011, ora 19:00, portile Silver Church se deschid pentru publicul indragostit de formatia olandeza Epica. Concertul dedicat promovarii albumului Design Your Universe readuce Epica in Romania dupa 3 ani de la prima reprezentatie.

Acasa, in Olanda, membrii Epica sunt deja vedete, iar precedentul material, The Divine Conspiracy a intrat in Top 10, a ocupat locul 29 in Elvetia si 41 in Germania. În mai 2009 primul lor album live din cei sapte ani de cariera, inregistrat la Miskolc Opera Festival impreuna cu o orchestra de 40 de instrumente si un cor de 30 de voci, e lansat prin Nuclear Blast Records. The Classical Conspiracy contine, in afara de binecunoscutele piese Epica, si muzica de film din Omul Paianjen, Razboiul Stelelor si Piratii din Caraibe.

Design Your Universe, albumul cu numarul cinci, distruge granite si taie respiratia. Epica nu a sunat niciodata mai bine, puternic si deosebit, versatil si imnic. Mark Jansen, fondatorul trupei, isi depaseste talentul si prezinta cel mai greu, matur si bun album pana la aceasta data.  atura si sa traim in armonie cu ea asa cum traiau oamenii inainte. Noi cream lumea din jurul nostru”, cu alte cuvinte: Design Your Universe.

"Coruri cu voci de ingeri, strigate decisive, ritmuri ametitoare, piese extraordinare. De aceasta data nu avem un material conceptual; el este condus de o directie generala atotprezenta ce vorbeste despre libertate si independenta. Ar trebui sa ascultam din nou natura si sa traim in armonie cu ea asa cum traiau oamenii inainte. Noi cream lumea din jurul nostru”, cu alte cuvinte: „Design Your Universe.”
 

Biletele, in valoare de 95 de lei , sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti si a magazinelor Diverta, dar si online pe shop.artmania.ro si myticket.ro.
 
Data evenimentului:   March 29, 2011  | 0 Comments  | 3694 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EPICA la Bucuresti

COMENTARIUL TAU