Expozitie de fotografie Miluță Flueras (OuterLights)

In data de 15 septembrie 2016 la Bistro Carusel va avea loc expoziția OuterLights semnată de catre cunoscutul fotograf roman Miluță Flueras.

OuterLights reunește o serie de portrete care explorează simbioza dintre lumină și model într-un mod neconvențional, unde lumina are rol de mesaj, nu doar unealtă de modelare, trăsăturile fiind estompate, lăsând loc unui chip modelat de imaginea proiectată. Subiectul își pierde astfel identitatea transformându-se într-un canvas pentru o nouă lucrare de artă, ajungând în acest mod o compoziție complexă, având propriul farmec. Micro-expresiile chipului feminin sunt ascunse de textura proiectată lăsând să transpară doar contururi și trăsăturile evidente, eliminând în acest fel emoțiile din fața camerei.

Portretele convenționale sunt orientate către personaj și locație, povestea fiind cea care primează. În cazul proiectului OuterLights, subiectul nu mai este ancorat într-un spațiu anume, ci devine un mediu de expresie evitând o parte din stereotipuri, dar totodată își păstrează emoțiile interioare. Ochii rămân singura cheie de descifrare a emoțiilor într-un chip acoperit de texturi si mesaje ascunse. Portretele realizate de fotograful Miluță Flueraș ne propun un joc abstract dat de perspectiva sa inedita asupra trăsăturilor feminine și invită privitorul să-și pună sub semnul întrebării propriile concepții privind frumusețea, emoția, și însăși arta fotografică.

Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.
Data evenimentului:   September 15, 2016  | 0 Comments  | 997 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Expozitie de fotografie Miluță Flueras (OuterLights)

COMENTARIUL TAU