Ghost Gathering Fest II: CELELALTE CUVINTE, EYE OF SOLITUDE, CHAOSTAR

TRUPE: Celelalte Cuvinte, Chaostar, Eye of Solitude, Kistvaen

Cea de-a doua ediţie a Ghost Gathering Fest debutează azi, în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău din Bucureşti.

Prima zi a festivalului îi are ca invitaţi pe N.O.R., FusionCore, C.O.D., Kistvaen, Eye of Solitude şi Celelalte Cuvinte.  Orădenii au pregătit un moment special fanilor, astfel că pe scena din Parcul Herăstrău se vor auzi, în premieră absolută, câteva piese din repertoriul formaţiei, interpretate în manieră acustică.

Porţile festivalului se deschid la ora 15.30, iar după festival, petrecerea continuă la Cafeneaua Tête a Tête, langă Grădina Japoneză.

Din păcate, cei de la Universe 217 au anunţat în ultima clipă că nu pot ajunge la festival, întâmpinând dificultăţi cu transportul. Organizatorii şi trupa îşi cer scuze publicului şi promit un concert Universe 217 cât de curând, în România.


Program complet:

Vineri, 12 iulie
15:30 – acces public
N.O.R.
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte


Sâmbătă, 13 iulie

14:30 – acces public
“Tabloul” – teatru
Larrnakh
The 13th Sun
Hteththemeth
Kayno Yesno Slonce
Chaostar


Pentru informaţii legate de locaţia festivalului, Gradină Japoneză din parcul Herăstrău, puteţi accesa link-ul de mai jos, care conţine o hartă interactivă a zonei.
http://ghostgathering.ro/directions

Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.
Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului “Artă contra drog” şi Cavalleria Events.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro, dar şi la intrare.

Sursa: Gala MGMT & PR
Data evenimentului:   July 12, 2013  | 0 Comments  | 1277 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ghost Gathering Fest II: CELELALTE CUVINTE, EYE OF SOLITUDE, CHAOSTAR

COMENTARIUL TAU