GORGOROTH & VADER la Cluj-Napoca

TRUPE: Gorgoroth, Vader

Hatework si Asociatia Culturala Manifest prezinta: Gorgoroth si Vader in Cluj-Napoca pe 1 decembrie.

Turneul "The Sign of Hell 2011" al carui headliner este Gorgoroth - controversata trupa de black metal din Bergen (Norvegia) - incepe in noiembrie, dureaza 6 saptamani si poposeste in 20 de tari din Europa. Concertul din Romania va avea loc pe 1 decembrie, la Cluj Napoca, in clubul Euphoria Music Hall din strada Ploiesti 51 (colt cu strada Paris).
GORGOROTH vor avea un set special de peste 70 de minute, incluzand piese de pe ultimul material (Under the Sign of Hell 2011 - reinregistrarea albumului din 1997) al carui promovare ocazioneaza acest tour, dar si de pe precedentele produse marca Gorgoroth.
Website: http://www.gorgoroth.info
Facebook: http://www.facebook.com/gorgorothofficial
Myspace: http://www.myspace.com/gorgoroth

VADER se afla la a 5-a vizita in Romania si, asa cum le sta bine "parintilor death-metalului est-european" promoveaza cel mai recent disc Welcome to Morbid Reich aparut in august 2011. In cei 28 de ani de existenta, Vader au demonstrat ca Estul Europei poate concura cu succes in metalul extrem - cu America si cu Vestul Europei. O aparitie live spectaculoasa si plina de neprevazut, Vader  vor sustine pe 1 decembrie un recital de peste o ora, care va include foarte probabil si un binecunoscut cover al unor legende thrash.
Website: http://www.vader.pl
Youtube: http://www.youtube.com/panzervader
Facebook: http://www.facebook.com/vader

VALKYRJA sunt revelatia ultimilor ani pentru multi dintre fanii black metalului de provenienta scandinava. Suedezii au lansat in 2010 Contamination (Metal Blade Records), un produs caracterizat de o productie atipic de buna (pentru acest gen), un black metal in cheie clasica, direct si rapid, pe alocuri epic si progresiv a carui culoare determinanta este data de linia bassului (Stereokiller.com)
Facebook: http://www.facebook.com/valkyrjaswe
Myspace: http://www.myspace.com/valkyrjaswe

Biletele au pretul de 55 RON (in presale) si se afla in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, librariile Humanitas, dar si online pe www.eventim.ro.
In ziua concertului biletele vor costa 65 RON.

Sursa: Hatework Crew & ACM.

 
Data evenimentului:   December 01, 2011  | 0 Comments  | 3558 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GORGOROTH & VADER la Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU