HATHOR in Ageless Club

TRUPE: Hathor

Cavalleria Events pregateste un ultim cadou in 2012 publicului pasionat de metal si rock din Romania: odata cu venirea iernii si a ultimei luni a anului din calendarul Gregorian, Hathor revine in plina forta cu un asalt direct ce va avea loc pe data de 8 decembrie 2012 in Ageless Club din Bucuresti. Flancul este asigurat de trupele UN NU (Galati) si Dark Fusion (Bucuresti).  Pretul unui bilet este de 15 lei.

Trupa galateana Hathor concerteaza pentru prima data in Capitala dupa o pauza de 3 ani de zile. Cu o activitate ce se intinde pe o perioada mai mare de 15 ani, sunetul Hathor a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului - initial black metal symphonic, noul stil al trupei este melodic death metal/swedish death. Fiind considerati unii dintre veteranii de baza ai undergroundului romanesc, Hathor isi propun sa reinceapa seria de concerte, culminand cu intrarea in studio pentru inregistrarea noilor piese ce vor fi prezentate si live in cadrul concertului din Ageless. Hathor a impartit scena in trecut cu nume precum Catamenia, Rotting Christ, Possession, Unholy Ritual, Via Serpentis, Ravencult, Siva Six, Inactive Messiah.

 

Dark Fusion se intoarce pe scena din Ageless dupa un an important marcat de multe prestatii live si de lansarea albumului de debut, intitulat InFusion. Trupa bucuresteana imbina elemente de industrial si fusion cu old school death/thrash metal, rezultatul fiind un amestesc exploziv de metal agresiv, sursa de inspiratie fiind, dupa cum declara trupetii, experientele de zi cu zi si mediul inconjurator.

 

UN NU este o surpriza in cadrul scenei metal autohtone - una dintre putinele, daca nu singura trupa de rap metal din Romania. Indraznetul proiect ii apartine lui Adrian "B.C.Rich" din Hathor, iar seara de 8 decembrie reprezinta primul concert in fata publicului bucurestean. Trupa a fost fondata in 2012.

 

Concertul are loc pe 8 decembrie in Ageless Club de la ora 20:00, iar pretul unui bilet este de 15 LEI.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Cavalleria Events

Data evenimentului:   December 08, 2012  | 0 Comments  | 1007 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HATHOR in Ageless Club

COMENTARIUL TAU