HAUSCHKA: concert in Bucuresti

TRUPE: Hauschka

ARTmania Classics prezintă Hauschka în premieră la București, joi, 15 decembrie 2016, la Sala Radio. Un eveniment dedicat audiofililor muzicii clasice contemporane și ascultătorilor curioși să experimenteze neconvenționalul artistic al zilelor noastre. Hauschka are un portofoliu impresionant cu peste zece materiale complexe de studio, ediții speciale de vinyl-uri, concerte în locuri neconvenționale și un grup de fani dedicați din cercurile de audiții Fluxus, John Cage, Arvo Pärt, Philip Corner, Max Richter sau Sylvain Chauveau.

De reascultat înainte de concert: The Prepared Piano din 2005 pentru cuprinderea esenței Hauschka, Salon des Amateurs din 2011 pentru experimentări ritmice techno dezvoltate la pian și cele mai noi două materiale de studio Abandoned City și A NDO C Y din 2014 și 2015 pentru prezentul universului Hauschka și pentru dezvoltarea unui orizont de așteptare perfect compatibil cu evenimentul de la sfârșitul anului.

Hauschka este unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai pianului modificat – al cărui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte între sau pe corzile, ciocănelele și amortizoarele pianului. Sunetul specific lui a fost dintotdeauna atât instinctiv, cât și alimentat de o dragoste puternică pentru ritm. Un artist care cunoaște pianul în totalitate și nu se teme să îl abordeze cu sensibilitate și dinamism, fiind capabil să îmbrățișeze o gamă largă de influențe.

Biletele au prețuri ce variază între 70 și 130 de lei, în funcție de poziționarea locurilor în Sala Radio din București și sunt distribuite în rețelele partenerilor Eventim, MyTicket, Kompostor și pe ARTmania.

Pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/164618150631140/
Data evenimentului:   December 15, 2016  | 0 Comments  | 838 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HAUSCHKA: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU