HIGHLIGHT KENOSIS in concert la Borsec

TRUPE: Highlight Kenosis

Stay Metal Forever! va invita sambata 21.11.2009 in Sky Club din Borsec (statiune) pentru a participa la un concert extraordinar sustinut de formatia Highlight Kenosis cu ocazia turneului de promovare a albumului “Glowing”.

Evenimentul va incepe la ora 20.00, pret bilet: 8 lei. 

Highlight Kenosis, considerata trupa relevatie a rockului romanesc actual, are un sound unic in peisajul muzicii romanesti, ce poate fi caracterizat ca melodic progressive metal si care poarta amprenta unica si inconfundabila a compozitorului pieselor si leaderului trupei, Matei.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe.

La un an si jumatate de la infiintare, HK au la activ si un prim concert in afara tarii, pe 9 mai 2009, de Ziua Europei, in Bulgaria, la festivalul Balkan Rock Zone, urcand pe aceeasi scena cu celebrul Glenn Hughes, ex-Deep Purple, ex-Black Sabbath.

Highlight Kenosis au lansat pe 2 videoclipuri in vara anului 2009 la piesele “A Drop of You”  si “It wasn’t Love

Highlight Kenosis au terminat inregistrarile la primul album, “Glowing”, la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Tedy Moller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond.
Albumul a fost lansat pe data de 7 octombrie la Silver Church, unde au fost alaturi 400 de fani care au fredonat refrenele impreuna cu membrii HK.

Mai multe detalii despre Highlight Kenosis puteti gasi pe www.highlightkenosis.com

Data evenimentului:   November 21, 2009  | 0 Comments  | 2345 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HIGHLIGHT KENOSIS in concert la Borsec

COMENTARIUL TAU