Hiromi:The Trio Project ft. Anthony Jackson & Simon Phillips

 Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Japoniei la Bucuresti prezinta:  Hiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson si Simon Phillips .

Aflat in premiera la Bucuresti  grupul va concerta pe 10  noiembrie 2012  la Sala Radio.

Hiromi Uehara (n.1979) a electrizat audienta si criticii de pretutindeni cu o energie creativa care sfideaza normele jazz-ului si ridica virtuozitatea si compozitia la un nivel de complexitate si rafinament fara precedent. Imbinand jazz-ul, post bop-ul, rock-ul progresiv si muzica clasica Hiromi si-a caştigat deja un loc in privilegiata galerie a muzicienilor inovatori.

Nascuta  in Japonia la Shizuoka , pianista si-a inceput studiile muzicale la varsta de 6 ani. La 14 ani canta deja cu Orchestra Filarmonicii din Praga, iar la 17 ani cu  Chick Corea.

 Absolventa a Berklee College of Music din Boston Hiromi debuteaza pe piata muzicala in 2003, fiind de atunci intr-o continua ascensiune.

 Considerata de specialisti una dintre cele mai daruite compozitoare si pianiste de jazz ale momentului, Hiromi a sustinut sute de concerte  atat in cluburi cu tradiţie, cat si pe scena marilor festivaluri de jazz din lume in compania unor muzicieni de calibru.

Discografia artistei include albumele: Another Mind (2003), Brain (2004), Spiral (2006), Place to Be (2009), Time Control (2007), Beyond Standard (2008), Voice (2011-The Trio Project).

O prezenta scenica memorabila, amestec insolit de fragilitate si spirit ludic, o abordare muzicala nonconformista si pasionala fac din Hiromi un artist profund al carui show nu inceteaza sa uimeasca si sa seduca   iubitorii jazz-ului.

Simon Phillips (n.1957) Celebrul baterist englez a devenit muzician profesionist inca de la varsta de 12 ani, patru ani mai tarziu dovedindu-si abilitatile in celebrul musical ‘’Jesus Christ Superstar’’.

Din acel moment cariera sa a ‘’decolat’’ pur si simplu, lista starurilor cu care a cantat fiind ea insasi cea mai onorabila carte de vizita: Toto, Jeff Beck, Whitesnake, Mike Oldfield, Gary Moore, Mick Jagger, Joe Satriani, Judas Priest, The Who, David Gilmour, Tears For Fears.

Anthony Jackson (n. 1954) este un muzician new-yorkez nominalizat la premiile Grammy,  creditat de breasla instrumentistilor cu inventarea chitarei bass cu 6 corzi. Apare ca invitat pe mai mult de 500 de albume  alaturi de nume sonore ca Paul Simon, Pat Metheny, Dave Weckl, Chick Corea, Steely Dan, Al Di Meola, Michel Petrucciani.

Concertul Hiromi: The Trio Project va avea loc sambata, 10 noiembrie 2012, ora 21:00 la Sala Radio.

Accesul in sala se face incepand cu  ora 20:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

 

Concurs

Primele 100 de bilete cumparate participa la o  extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Hiromi. Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele  dvs. pe adresa office@twinarts.ro ( subiect:meet & greet  Hiromi). Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Twin Arts.

Data evenimentului:   November 10, 2012  | 0 Comments  | 1717 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Hiromi:The Trio Project ft. Anthony Jackson & Simon Phillips

COMENTARIUL TAU