IMPLANT PENTRU REFUZ si BREATHELAST in Bucuresti

TRUPE: Breathelast, Implant Pentru Refuz

Formaţia timişoreanã de hardcore Implant pentru Refuz va susţine joi, 10 noiembrie, un concert în Clubul Fabrica din Bucureşti, alaturi de invitatii sai din Bucuresti, trupa Breathelast.

Fondatã în 1995 la Timişoara, formaţia Implant pentru Refuz este compusã din vocaliştii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Ştefan Czifrak, chitariştii Valentin Popescu & Rãzvan Nicov şi toboşarul Paul Bologan. Trupa are la activ 6 albume: Implant pentru Refuz (1995, East&Art), Permis postsinucidere (1997, Rocka Rolla), Culori (1999, Rocka Rolla), Oameni fara feţe (2001, MediaPro Music), Monolith (2007) si Otheroot (2009, EMG Germania), si un numar consistent de concerte, adunate pe parcursul a peste 15 ani de experiente live.

Incepand din aceasta vara, IPR au inceput inregistrarile viitorului disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi (A Singular Call, Break the Flow, March to the End) au putut fi ascultate si la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, din Bucuresti. Experienta sonora si energica a noilor piese, se va repeta si in cadrul concertului din 10 noiembrie, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com)
http://www.myspace.com/implantpentrurefuzband
http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

Breathelast inseamna Mihai Andrei (Traum, SideFx si ex-Dekadens), Radu Ionut Campeanu (Zgarie Nori, Dead Eye Dick), Valentin Barsan (Side Fx), Ionut Cojocaru (Crize, Godmode) si Alex Campeanu si daca este sa facem un sondaj printre cei care i-au vazut live in ultimile luni, majoritatea ar garanta ca sunt noua revelatie bucuresteana de nu-metal alternative. Alternand perioadele de lucru intens la primul lor EP, Breathelast tocmai au lansat primul lor videoclip, pentru piesa Lies:

 

http://www.facebook.com/Breathelast

Când? Joi, 10 noiembrie, ora 21:00
Unde? Club Wings – Str. Mihai Eminescu, nr 127 (fostul Cinema Viitorul)
Cât? 15 RON.
Cum? Biletele se achiziţionează în seara evenimentului, la intrarea în club.
Data evenimentului:   November 10, 2011  | 0 Comments  | 2560 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IMPLANT PENTRU REFUZ si BREATHELAST in Bucuresti

COMENTARIUL TAU