INDIAN FALL, CODERED, W3 4R3 NUM83R5: Unholy Trinity Tour 2015

TRUPE: Code Red, Indian Fall

Pret bilet la concert: 10 lei

Numai in seara concertului, la intrare, puteti cumpara abonament la Rockstadt Extreme Fest 2016 la un pret promo de 130 lei !

Unholy Trinity Tour 2015 este reeditarea turneului cu acelasi nume din 2013 in format Do It Yourself prin care trei trupe reprezentative a scenei metal din Brasov (Indial Fall, CodeRed si W3 4R3 NUM83R5) sustin concerte in nu mai putin de 12 orase.

INDIAN FALL - Black Metal
Lansata in 1996, Indian Fall a fost trupa care a impus un nou standard in materie de compozitie si sunet, odata cu lansarea albumului Pathfinder, considerat si in acest moment unul din cele mai bune materiale discografice din istoria muzicii metal romanesti. Urmat de alte doua discuri, Indian Fall pregateste in acest moment un nou material discografic, caracterizat prin aceeasi muzica black metal, pasaje death metal si momente progresive, cu multa tehnicitate si melodie. Toamna lui 2015 marcheaza si lansarea unui nou album full-length.

Pagina oficiala: https://www.facebook.com/IndianFall
Videoclip oficial: https://www.youtube.com/watch?v=e_HrUo0aOYA

CODERED - Death Metal
Reprezentanti de seama ai scenei death metal din Romania, Code Red impresioneaza prin complexitatea muzicala, diversitate si originalitate. Albumulul de debut, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, poate fi ascultat integral aici(https://soundcloud.com/coderedro/code-red-dominions-of-our). Discul a fost masterizat de Brian Elliott, in celebrul Mana Recording Studios, in Florida, USA.

Pagina oficiala: https://www.facebook.com/coderedro
Videoclip live: https://www.youtube.com/watch?v=NcKGtn_B49A

W3 4R3 NUM83R5 - Melodic Metalcore
Acest proiect continua activitatea defunctei Deliver The God intr-o componenta similara dar cu o abordare metal mai melodica.

Pagina oficiala: https://www.facebook.com/w34r3num83r5
Videoclip live: https://www.youtube.com/watch?v=mmlvbG7x05o
Data evenimentului:   October 19, 2015  | 0 Comments  | 1080 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: INDIAN FALL, CODERED, W3 4R3 NUM83R5: Unholy Trinity Tour 2015

COMENTARIUL TAU