INOPIA in concert la Borsec

TRUPE: Inopia

Tinerii iubitori ai două genuri muzicale diametral opuse sunt aşteptaţi sâmbătă, 3 octombrie, în Borsec, la Sky Night Club, organizatorii evenimentului aducând pe aceeaşi scenă două formaţii care, prin muzica lor, îi vor încânta pe pasionaţii de rock.

Din Bucureşti va sosi pe 3 octombrie, în oraşul apelor minerale, Borsec, Inopia, trupa abordând un rock care se încadrează în genul symphonic epic metal. Salex Iatama (compozitor şi chitară), Claudia Gorgan (clape şi voce), Ştefan Ion (voce), Paul Cătălin (violă), Georgiana Dumbravă (chitară bass), Andrei Oancea (chitară) şi Gomez (tobe) se vor afla pentru prima oară în Harghita, motiv pentru care nu vor veni cu mâna goală, la concertul de la Borsec putându-se achiziţiona tricouri şi CD-uri cu formaţia. Din playlist-ul trupei nu vor lipsi piesele Empire Falls, Requiem, Abigor sau Epithaph, dar nici compoziţii noi, astfel că fanii muzicii rock din judeţ (şi nu numai) vor avea parte de un spectacol garantat.

În deschidere va cânta Lukasso, o formaţie tânără, atât din privinţa vârstei membrilor, dar şi a activităţii trupei. Lukács Irénke şi Soós Hunor-Márton, adică membrii formaţiei topliţene, vorbeau despre muzica lor: „Melodia intitulată Suli után este primul nostru single (n.a. - melodia a apărut în 2005, odată cu primul proiect al formaţiei), cu care vrem să atragem atenţia tinerei generaţii.”.

Concertul va începe la ora 20,00, iar biletele, care vor putea fi achiziţionate la intrarea în club, vor costa 10 lei.

Data evenimentului:   October 03, 2009  | 0 Comments  | 2694 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: INOPIA in concert la Borsec

COMENTARIUL TAU