KEMPES: concert in Bucuresti

TRUPE: 9.7 Richter, Kempes

Joi 27 februarie cu incepere de la ora 21:00, va avea loc in clubul The Silver Church din Bucuresti primul concert Kempes. Pe scene vor mai urca trupele Blade Strings (http://www.bladestrings.ro/) si 9,7 Richter (http://www.97richter.com/.

"Kempes" Ovidiu Ioncu a declarat:

Dupa 32 de ani de la primul meu concert sunt din nou in aceeasi ipostaza. Colegi noi, vremuri in schimbare, emotii neincercate pana acum, toate acestea insotite de o hotarare pe care nu am mai avut-o vreodata. La finalul lunii februarie, mai precis in 27, o sa ma prezint in fata publicului in forma cea mai draga sufletului meu: KEMPES, pur si simplu, in alb si negru, asa cum e viata de cele mai multe ori, fara compromisuri si fara amintiri neplacute, insa cu o forta impresionanta pe care am primit-o intotdeauna de la voi.

Unii spun ca sunt "ultimul bastion al rock-ului romanesc", eu stiu doar ca ridurile de pe fata mea nu au aparut fara nici un sens, consider ca muzica mea o sa fie cruda si dura, iar de acum sper sa fiu identificat drept acel KEMPES de care va era atat de dor.

Va astept asadar prieteni vechi, va astept cu copiii vostri sa-i invatam impreuna ca e fain sa fii rocker, va astept prieteni noi si tineri sa vedeti ca rockul adevarat cu suflet, chitara si zgomot de motoare nu poate muri niciodata!


Concert KEMPES: Joi 27 februarie in clubul The Silver Church Club din Bucuresti.

Componenta: "Kempes" Ovidiu Ioncu- voce, Alin Petrut- chitara, Alin Moise- chitara, "Taly" Talpai Csaba- bass, Sebastian Natas- tobe

Biletele costa 50 de lei si se vor gasi in reteaua myticket.ro, dar si la The Silver Church Club in seara evenimentului.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/250444128448482/
Data evenimentului:   February 27, 2014  | 0 Comments  | 1903 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KEMPES: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU