KONESKIN: concert in Brasov

TRUPE: Flesh Rodeo, Koneskin, Kultika, The Thirteenth Sun

Trio-ul italian Koneskin debuteaza in Romania cu o serie de concerte inedite, alaturi de The Thirteenth Sun si Kultika, in cea ce promite a fi una din cele mai interesante experiente live ale anului.

Pe 21 noiembrie, cele trei trupe ajung in Brasov, in Club Rockstadt.

Bilet: 15 LEI

Koneskin - Italia - post-rock

Koneskin se afla la prima prezenta in Romania, insa o aparitie cunoscuta in componenta trupei o constituie prezenta tobosarului Sergio Ponti, membru in Doreduh si Sunset In The 12th House.

Muzicianului i se alatura un duo remarcabil, chitaristul Gabriele Zoccolan - muzician recunoscut pentru colaborarile sale la nivel international, absolvent al studiilor de chitara clasica si acustica - si Feryanto Demichelis - detinator a peste 70 de trofee internationale, absolvent al Conservatorului de Copozitie si Pian Clasic din Pavia, responsabil pentru colaborari cu numerosi artisti, printre care basistul Ezio Bosso si Ace (Skunk Anansie).

Astfel, Koneskin poate fi descrisa drept alaturarea a trei tipare muzicale si culturale diferite, in incercarea de a oferi o muzica hipnotica, plina de ritm si intensitate, totodata imprevizibila, o forma nonconventionala a libertatii artistice.


FB: www.facebook.com/koneskin1
YT: www.youtube.com/watch?v=JIvHk_ZgMx8


The Thirteenth Sun - Brasov - atmospheric rock/metal

Originari din Brasov, The Thirteenth Sun insumeaza o varietate de stiluri reflectate de fiecare om implicat in proiect, muzicieni pe care ii regasim si in Necrovile, Code Red, Indian Fall sau Aria Urbana. Mai simplu, muzica The Thirteenth Sun marcheaza un concept puternic axat pe elemente atmosferice, redate cu ajutorul diferitelor abordari rock/metal. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian.

FB: www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun
YT: www.youtube.com/watch?v=4ZUjTAcPkFQ


Kultika - Timisoara - post-metal

Una din putinele manifestari ale genului post-metal, Kultika a devenit si prima trupa din Romania care a ajuns in gratiile a doua din cele mai importante publicatii din S.U.A., Metalsucks si Metal Injection. Lansat in 2008 la initiativa lui Fulmineos, Kultika a pornit de la influente post-black metal si a ajuns in final la o expresie perfecta a muzicii post-metal, influente venite din partea unor nume ca Isis, Neurosis sau Cult of Luna.

Acesti cinci muzicieni au incorporat sentimentul puternic al intimitatii cu manifestari violente, rezultatul fiind o abordare si o expresie muzicala proprie, plina de inovatie si personalitate.

Aflati in plin turneu de promovare a debutului discografic, The Strange Innerdweller, Kultika activeaza intr-o noua formula live, alaturi de Inia Dinia, fosta clapara Negura Bunget.

FB: www.facebook.com/kultika
YT: www.youtube.com/watch?v=mnvMNakAow0


Flesh Rodeo - Bucuresti - psihedelic alternative/metal

Una din cele mai active trupe din scena rock/metal a Capitalei, Flesh Rodeo este atat muzica cat si stare. Cu puternice influente venite din zona psihedelica a muzicii alternative, trupa a pus intotdeauna un accent puternic pe redarea sentimentelor prin intermediul muzicii si a versurilor, idei materializate si in debutul discografic Tellurium-128.

FB: www.facebook.com/fleshrodeo
YT: www.youtube.com/watch?v=ITgHgQm4qpI

Pagina oficiala de Facebook poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/609175869208706/
Data evenimentului:   November 21, 2014  | 0 Comments  | 1507 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KONESKIN: concert in Brasov

COMENTARIUL TAU