Kruna Marta: SLUMBER, DIRTY GRANNY TALES si ATOMA la Brasov

TRUPE: Dirty Granny Tales

KRUNA Marta va avea loc pe data de 31 martie, in sala Centrului Cultural Reduta (Str Apollonia Hirscher nr.8) din Brasov.

Anuntat initial ca un eveniment format din 4 trupe, line-up-ul final a ramas doar in formula de 3: Atoma (Suedia), Dirty Granny Tales (Grecia) si Slumber (Suedia).

Atoma este un proiect nou Experimental Metal Rock, cu majoritatea membrilor din trupa Slumber, ce lanseaza albumul de debut prin celebra casa de discuri austriaca Napalm Records, chiar la KRUNA Marta. Seara de 31 martie va fi si prima aparitie live a sudezilor in aceasta formula.

Dirty Granny Tales este deja un nume cunoscut si apreciat in Romania, dupa cele 2 aparitii de la DBE 2 si DBE 3. Talentatii artisti greci vor veni la Brasov sa sustina o noua reprezentatie, un spectacol Dark Theatrical Puppets complet nou, intr-o distributie extinsa si usor modificata, sub numele de "Rejection". Pe de alta parte, sala Reduta este cea mai potrivita pentru o reprezentatie de exceptie Dirty Granny Tales.

Slumber este un vechi proiect de Atmospheric Doom Death Metal care a ramas in memoria fanilor prin albumul realizat in 2004 intitulat Fallout. Trupa s-a desfiintat in urma cu ceva ani insa, dupa multe scenarii facute impreuna, am ajuns la concluzia ca audienta va avea sansa sa inteleaga corect intregul concept al acestor muzicieni suedezi doar prin doua reprezentatii complet diferite, Slumber si Atoma. Va fi o ocazie rarisima care, pana cum cateva luni, parea imposibila.

Pretul unui bilet este de 60 lei si se vor gasi doar la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Capacitatea salii de teatru Reduta permite accesul pe scaune a cca 400 de persoane, un numar mai mult decat confortabil pentru cei interesati.

Va functiona insa si sistemul de rezervari de bilete printr-un email trimis la krunafest@gmail.com. Avantajul acestor rezervari consta in accesul persoanelor cu confirmare email primita de la DonisArt in locatie inaintea celor care isi vor procura biletele la intrare. In ambele cazuri plata se va face la locatie, in seara evenimentului.

Next Dream Event se ocupa de gazduirea acestui eveniment dar si de ceea ce se va intampla dupa concertele propriu-zise, adica sansa de a sta de vorba cu muzicienii ore bune in noapte la un pahar de orice, intr-o locatie care va fi anuntat curand.

Data evenimentului:   March 31, 2012  | 0 Comments  | 1911 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Kruna Marta: SLUMBER, DIRTY GRANNY TALES si ATOMA la Brasov

COMENTARIUL TAU