LIVIDITY la Bucuresti

TRUPE: Lividity

Trupa americana Lividity, una dintre cele mai influente trupe din zona gore grind la nivel mondial, va sustine un concert in Bucuresti, organizat de Axa Valaha Productions, ca parte a turneului lor din 2009, “Fisting Europe Tour” 2009, pe care Lividity il sustine alaturi de alte sase trupe in Europa centrala si de vest. Concertul de la Bucuresti este singurul show confirmat in zona balcanica si se va desfasura duminica, 26 aprilie, de la ora 19.00, in Fire Club din Bucuresti. Fire Club este unul dintre cele mai respectabile cluburi din Bucuresti si este situat in centrul istoric, pe str. Gabroveni nr. 12, foarte aproape de zona Piata Unirii sau Piata Universitatii.

Deocamdata, singura trupa confirmata in deschiderea concertului Lividity este Spiritual Ravishment, cvartetul death metal oradean care a impresionat in mai multe aparitii live, ultima oara in deschiderea concertului Hate de la Bucuresti. In curand vor mai fi confirmate alte doua trupe in deschiderea show-ului din Fire Club.

Tinand cont de interesul manifestat de fani pentru acest concert, dar si de faptul ca in aceeasi perioada se desfasoara mai multe concerte de impact, cu trupe majore, se vor pune in vanzare doar 200 de bilete, primele 100 de bucati vor costa 35 lei, iar urmatoarele 100 de bucati 40 lei. In ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet va fi de 45 de lei. Pentru cei din alte orase, biletele vor fi trimise prin posta, dupa ce se va stabili modul de plata.
 Biletele se pot deja comanda direct la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776, de asemenea foarte curand veti putea gasi bilete si la Magazinul Metalist (fostul New Rock Shop), situat in Centrul Istoric din Bucuresti, str.Smardan nr. 37 (tel.0372.941161, email
Pentru cei din alte orase, interesati in a-si procura biletele pentru concertul Lividity, reprezentantul Axa Valaha Productions va fi prezent la urmatoarele concerte: Grimegod / Cronic – 20 martie – Oradea @ Break Club; Shining / Indian Fall – 21 martie – Brasov @ Club Suburban; Katabasis Festival (Opera IX, Sincarnate, The Enochian etc) – 28 martie – Bucuresti @ Live Metal Club si la mai multe concerte desfasurate peste tot in Romania in luna aprilie.
Pentru orice fel de informatii, va rugam contactati Axa Valaha Productions la tel. 0721.1017776, email axa666@yahoo.com sau www.myspace.com/coro_axa_valaha

 Linkuri utile:
 LIVIDITY – www.myspace.com/lividity
 SPIRITUAL RAVISHMENT – www.myspace.com/spiritualravishment
 FIRE CLUB – www.fire.ro

Data evenimentului:   April 26, 2009  | 0 Comments  | 4107 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LIVIDITY la Bucuresti

COMENTARIUL TAU