Metal Under Moonlight 34: THE HOURGLASS, STONELIGHT, APOTHEOSES si INBOUND

TRUPE: Fortress of Faith, Inbound, The Hourglass

Bestial Records prezinta: 

Sambata 5 octombrie 2013, Metal Under Moonlight editia a XXXIV-a!

In concert: THE HOURGLASS (Cluj), STONELIGHT, APOTHEOSES si INBOUND (Bucuresti)!


THE HOURGLASS (symphonic gothic metal/Cluj-Napoca)
https://www.facebook.com/TheHourglassRomania
http://reverbnation.com/thehourglassromania
http://www.youtube.com/user/alma20vomastek
www.the-hourglass.com

A 34-a editie Metal Under Moonlight aduce pe aceeasi scena patru formatii, toate cu voci feminine, iar capul de afis va fi chiar cea mai ceruta trupa din noul val al metalului simfonic, formatie care ajunge in premiera la Bucuresti! Asteptati in capitala de peste 3 ani de amatorii de sonoritati de gothic melodic, clujenii vor inchide seara de 5 octombrie. Este un concert pe care The Hourglass il au de multa vreme in plan, show care va fi in acelasi timp si un veritabil test inaintea celor doua spectacole din Germania, unde la doar o luna dupa acest eveniment clujenii vor canta din nou, pentru al doilea an consecutiv! 

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)
https://www.facebook.com/StoneLightBand
http://www.youtube.com/watch?v=mu02G_VErjY

Aproape trei ani au trecut de la ultimul concert al formatiei Fortress of Faith, un nume de referinta din noua generatie a metalului melodic autohton. A fost o perioada de regenerare, iar in 5 octombrie putem vorbi de un nou start, de aceasta data sub un nou nume: de acum incolo Fortress of Faith se va numi StoneLight. Componenta trupei a acumulat multi ani de activitate precum si numeroase concerte, o parte din membrii actuali evoluand in trecut si sub numele Fortress of Faith (Vanda Restye - voce si clape, Alex Mezei - chitara si Mihai Ionita - tobe). Formatia este intregita in prezent de Cristian Oftez (chitara ritmica & solo) si Palhazi "Loki" Laszlo (chitara bas). StoneLight abordeaza un gen muzical care poate fi caracterizat drept un crossover de melodic heavy metal ce include influente progresive si elemente epice. 

APOTHEOSES (symphonic power metal/Bucuresti)
https://www.facebook.com/ApotheosesRO/info
http://www.youtube.com/user/ApotheosisRO

O alta formatie care urca pe scena dupa mult timp este Apotheoses, una din cele mai iubite trupe de metal melodic din capitala! 2011 si 2012 au fost doi ani bogati in activitate pentru tanara trupa bucuresteana, insa o neprogramata schimbare de componenta avea sa ii tina departe de concerte anul acesta. In 5 octombrie insa, dupa aproape un an de absenta, la Ageless Club, Apotheoses urca din nou pe scena, intr-o formula noua! 


INBOUND (heavy rock metal/Bucuresti)
http://www.reverbnation.com/inboundband
https://www.facebook.com/pages/Inbound/446629458765803
http://www.last.fm/music/InBoundBand/Lord+of+Deception
http://www.youtube.com/user/InBoundBand?feature=watch

Unul din rosturile serilor Metal Under Moonlight este sa ofere permanent ceva nou, iar debuturile sunt binevenite! Pentru a treia oara in istoria serilor Metal Under Moonlight o formatie va sustine primul recital din cariera! InBound este o trupa formata la inceputul acestui an de Corina (ex-Abigail) si Adelin (ex-Bolthard), iar pentru 5 octombrie ne asteptam la ceva cu totul diferit muzical fata de cele doua trupe care i-au consacrat, noutate sintetizata sub numele Lord of Deception (primul album al trupei, aflat deja in curs de inregistrare!). 


CLUB AGELESS (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehnic Club si se afla langa Policlinica nr. 3).


Sambata 5 octombrie 2013, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 20 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club)

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/497933316963509/
http://www.letsrock.ro/mum
Data evenimentului:   October 05, 2013  | 0 Comments  | 2036 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Metal Under Moonlight 34: THE HOURGLASS, STONELIGHT, APOTHEOSES si INBOUND

COMENTARIUL TAU