METAL UNDER MOONLIGHT editia a XXIII-a

TRUPE: Grimegod, Krepuskul

Filiala Bucuresti a BESTIAL RECORDS prezinta serile METAL UNDER MOONLIGHT (editia a XXIII-a)! Au trecut doi ani de la precedenta editie, iar 22 martie 2008 inseamna revenirea emblemei sub care au concertat de-a lungul timpului formatii precum Rotting Christ, Pungent Stench, Negura Bunget, Let Me Dream, Magica, Cerebral Turbulency si multe alte trupe underground.

La aceasta editie afisul este sustinut de:

GRIMEGOD (Arad), CROSSOVER (Grecia), OVERGARVEN (Grecia), KREPUSKUL (Cluj)

GRIMEGOD (death metal/Arad)
www.myspace.com/grimegodband

Una din primele trupe de metal greu din Romania, GRIMEGOD revine in Bucuresti dupa 7 luni, de aceasta data cu un recital de cel putin 70 de minute, care va include atat piese vechi, cat si toate piesele de pe al 5-lea album, aflat in faza finala cu inregistrarea, album care va fi lansat in aceasta primavara. Trupa a cantat de-a lungul anilor in acelasi concert cu formatii precum Tiamat, Mystic Circle, Sear Bliss, Destruction, Pentagram, iar acum va fi capul de afis al celei de-a 23-a editii Metal Under Moonlight.


CROSSOVER (symphonic black metal/Grecia)
www.thecrossover.net
www.myspace.com/crossover66 

Una din cele mai vechi si respectate formatii din undergroundul grecesc soseste in premiera in Romania. Blasfemie black metal pe doua voci (dintre care Ifigeneia, vocea feminina, zdrobeste orice asteptari), cu o discografie impresionanta si cu multe CDuri excelent primite de presa metalifera, CROSSOVER isi merita pozitia de varf a black metalului elen. De mentionat si cateva nume mari alaturi de care Crossover au urcat pe scena de-a lungul timpului: Rotting Christ, Septic Flesh, Manowar, Suffocation, Dark Funeral, Marduk, Ancient, Epica.


OVERGARVEN (death metal/Grecia)
www.overgarven.com
www.myspace.com/overgarvenband 

O trupa tanara din Grecia, o noua premiera in Romania! Intre activitatile legate de casa proprie de discuri (MetalBolt Prod) si festivalul pe care l-a pus pe picioare anul trecut (Metal Healing), Kostas "Sirrah" si-a gasit timp si pentru o formatie death metal cu greutate. Formata si din cativa fosti componenti Crossover, OVERGARVEN a dat dovada de maturitate si n-a refuzat sa cante de nenumarate ori ca trupa de deschidere pentru ei (cum e si cazul concertului de fatza), cat si pentru gasti din prima linie, ca Dismember, Rotting Christ, Ensiferum, Suidakra sau Mystic Prophecy.

KREPUSKUL (experimental black metal/Cluj)
www.krepuskul.com
www.myspace.com/krepuskul 

Cu doar doi ani in spate, cu un singur album, dar cu numeroase concerte in 2007, trioul experimental black metal din Cluj viziteaza pentru a doua oara capitala. Cu un melanj death, black si usor industrial, KREPUSKUL reprezinta una din putinele trupe originale ale noului val din metalul autohton.


LIVE METAL CLUB (Bd. N. Titulescu nr. 171, sector 1, Bucuresti)
Sambata 22 martie 2008, ora 20.00 (publicul are acces incepand cu ora 19.00)
Pret bilet: 20 lei


Siguranta evenimentului: DSS Security
Sonorizare: Blackbeers Sound


Mijloace de transport: tramvai 31, troleibuze 65, 86, 97, autobuze 105, 634, 782 (statia N. Titulescu), metrou - statia Basarab.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.
Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, casete, reviste, DVDuri, tricouri).

GRIMEGOD, CROSSOVER si OVERGARVEN vor mai sustine doua concerte in aceasta perioada: 21 martie, in Club Barock (Petrosani) si pe 23 martie, in Club Pistons and Art (Craiova).  

Data evenimentului:   March 22, 2008  | 0 Comments  | 4115 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METAL UNDER MOONLIGHT editia a XXIII-a

COMENTARIUL TAU