Metal Underground Merch Feast in club Fabrica

TRUPE: Kistvaen, The Boy Who Cried Wolf

Pe 19 decembrie, Phoenix Entertainment Underground prezintă Metal Underground Merch Feast: patru trupe grele vor lua cu asalt Club Fabrica în cadrul unui eveniment menit să promoveze și să susțină scena metal underground din România. De aceea, dedicăm o cameră a Fabricii unui târg de handmade și merchandise cu tricouri și CDuri ale numeroaselor trupe care activează pe scena românească.  

LINEUP:
Sin Under Skin (Craiova)
Chaos Cult (București)
The Boy Who Cried Wolf (București)
Kistvaen (București)
INTRARE: 20 lei
ORA 19:00

Pentru prima oară în concert la București, trupa de Heavy/ Alternative Metal din Craiova, Sin Under Skin, vor cânta în deschidere.

SIN UNDER SKIN si-a inceput activitatea in primavara anului 2014, initial fiind compusa din trei membri ( Berneanu Oralndo, Retea Robert, Paraschiva Alex), iar dupa multe cautari in vara aceluias an ni se alatura Tita Bogdan (tobe), trupa definindu-si componenta, fiind gata de concerte. Trupa a debutat pe scena festivalului South Underground Revolution la editia cu numarul 4.
https://www.facebook.com/sinunderskin

CHAOS CULT este o trupa de metal extrem din Bucuresti/Romania, formata in anul 2013.
Totul a inceput cand 3 membri fondatori(Cristina, Andrei si Dragos) au inceput sa creeze o muzica puternica, agresiva, balansata si eleganta.
Pe masura ce lucrurile s-au inchegat bine cu Bogdan si Alex la chitare, sunetul a devenit neobisnuit dar si foarte brutal.
Sound-ul este un amalgam de sub-genuri si lasam publicul sa decida unde ne incadram fiecare simtind altceva prin ceea ce vede/aude.
Avand un inceput exploziv, Chaos Cult au deschis concerte pentru trupe mari precum: Everfrost, Cap de Craniu, Dagara, Clitgore, NervoChaos, Endsight, Unearth.
https://www.facebook.com/ChaosOfficial

THE BOY WHO CRIED WOLF și-au început activitatea odată cu reuniunea membrilor a două trupe aparținând scenei muzicale bucureștene: CHESTER & Breathelast. Bodgan și Mihai au fost cei care au simțit nevoia de a îmbina ritmurile old-school Metal si energia Hardcore / Punk pentru a obține piese de o intensitate demențială. Curând, componenței TbWcW i s-au alăturat Şerban-Ionuţ Georgescu (basistul White Walls și promoter extraordinaire) și Alex (Empire / Perfect Zero For Infinity / Fine Gentlemen) la tobe, astfel încât haita de lupi a devenit o formulă completa.
Cu toate că la început se dorea doar un pachet restrâns cu chitară-tobe-voce, adaosul bombastic de joase de la mare nu a putut fi redus la tăcere, ba chiar potența vigilent întreaga construcție ”metalică”, dintre tobe şi chitară.
LINKuri Oficiale TbWcW:
http://www.facebook.com/TheBoyWhoCriedWolf
http://www.youtube.com/user/WolvesAreWolves
http://tbwcw.bandcamp.com/

KISTVAEN  s-au format la sfârșitul anului 2008, cu intenția de a aduce genul dark depressive black metal pe scena metal românească. Căutarea constantă a unei căi expresive originale îi aduce în cele din urmă la formula actuală, cu două albume la activ, Unbekannte și Desolate Ways, mai multe turnee care i-au dus și în afara țării și  numeroase apariții live în cadrul festivalurilor de metal.
În cadrul METAL UNDERGROUND MERCH FEAST, KISTVAEN încheie turneul său de lansare a albumului Desolate Ways, disponibil la standul de merchandise.
Sursa: Ioana Poenaru - Phoenix Entertainment
Data evenimentului:   December 19, 2014  | 0 Comments  | 1701 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Metal Underground Merch Feast in club Fabrica

COMENTARIUL TAU