MONARCHY: concert in Silver Church

TRUPE: Monarchy

Pe data de 30 septembrie 2011, începând cu orele 18.00, trupa românească de progressive metal MONARCHY va concerta în clubul Silver Church din Bucureşti (Calea Plevnei nr. 61), urmată de artistul japonez visual kei HITT

Debutul european al lui HITT s-a produs in 2009 odata cu lansarea albumului “Kakkotsuke Man”.  HITT este un artist atipic, chiar si pentru cunoscatori, cu un stil muzical deosebit : rock, piano rock cu influente jazzy. (http://www.megahitt.com/ )

MONARCH: Totul a început în anii 90 cand Monarchy a luat fiinţă prin Iulian Rob (chitara) si Marian Leuşteanu (bas) fiind completata in curand cu sosirea tobosarului Geani Matei. Încă de la început, trupa s-a confruntat de multe ori cu schimbări ale membrilor iar activitatea a fost reluată în 2009 odată cu sosirea lui Dragoş Creţu (voce) şi a lui Cornel Ştefan (clape). In formula completa trupa a început să lucreze la materialul nou, băieţii fiind deja în studio pentru primul album ce va fi lansat în această toamnă. (www.monarchyband.ro).

Colaborarea băieţilor de la Monarchy cu HITT continuă cu un concert programat a se desfăşura la Sofia, Bulgaria in clubul Rock Theatre, pe data de 1 octombrie 2011.


Biletele sunt disponibile în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe www.eventim.ro .


Sursa: Monarchy
Data evenimentului:   September 30, 2011  | 0 Comments  | 2035 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY: concert in Silver Church

COMENTARIUL TAU