MONARCHY lanseaza albumul de debut printr-un concert in Jukebox Venue

TRUPE: Monarchy

Trupa bucuresteana Monarchy se pregateste pentru lansarea primului material de studio, albumul Feeding the Beast. Concertul va avea loc pe 11 mai in Jukebox Venue din Bucuresti, cu incepere de la ora 19:00.
Monarchy va avea pe scena si cativa invitati speciali: trupa Blind Spirits, „Balaurul” de la Trooper, Aura Pohoata si Mihai Danciulescu de la Steelborn.

Concertul de lansare din mai va fi urmat de un turneu national prin cele mai importante orase din Romania. Fanii trupei au putut deja asculta cateva piese de pe noul material pe site-ul oficial Monarchy dar si pe contul de Facebook.

Albumul Feeding the Beast este, per ansamblu, foarte personal, versurile fiind inspirate din viata si trairile solistului Dragos Cretu. Materialul de debut contine noua piese elaborate din punct de vedere compozitional, fresh si moderne, in timp ce partea lirica devine universal valabila,  prin intermediul mesajelor transmise, in care fiecare ascultator se poate regasi.

Istoria grupului incepe cu adevarat in 2009 cand membrii Monarchy si-au dat seama ca muzica nu mai e doar un hobby ci un mod de viata. Astfel si-au lansat primul demo, Jamming, care le-a adus critici pozitive si o serie de concerte in tara. Rapid trupa devine una de neratat live pentru showul pe care il fac in cadrul concertelor.

Anul trecut au urcat pe scena a doua festivaluri importante din Romania: Rock the City la Bucuresti, impreuna cu Judas Priest si Whitesnake si ARTmania Festival de la Sibiu alaturi de Tarja si Helloween. 2012 reprezinta urmatorul pas in cariera Monarchy : lansare albumului Feeding the Beast, rezultatul a doi ani de creatie, care deja le-a adus clasificarea de energy metal din partea presei muzicale.

Monarchy a primit aprecierea publicului si nu numai, fiind aleasa anul trecut drept personaj principal al documentarului Another Day, Another Adventure. Cu un material care o ducea prin cele mai importante orase din Europa, echipa de documentare a ales trupa la sugestia unuia dintre cei mai buni chitaristi ai zilelor noastre, Slash, care a spus despre formatia ca e una dintre cele mai promitatoare din Europa.

Blind Spirits s-a infiintat in 2003, insa abia in 2009 trupa si-a stabilit formula in care ii gasim si astazi. Dupa o serie de concerte alaturi de Trooper si Hammerfall, precum si participarea la cateva festivaluri, trupa isi lanseaza primul album Trapped into Reality, in aprilie 2012.

„Balaurul” sau Aurelian Dinca nu mai are practic nevoie de nici o prezentare, fiind chitaristul uneia dintre trupele de succes din zona romaneasca de metal, Trooper.  Aura Pohoata si Mihai Danciulescu intregesc lista de invitati ai concertului de lansare. Cei doi fac parte din Steelborn, trupa care a deschis anul trecut concertul lui Bon Jovi de la Bucuresti. Pe Aura multi o stiu si pentru participarea de la concursul Vocea Romaniei, unde a facut parte din echipa lui Marius Moga.

Biletul pentru concertul de lansare de pe 10 mai din Jukebox Venue costa 20 de lei si include CD-ul Feeding the Beast.

Monarchy inseamna:
Dragos Cretu – voce
Iulian Rob – chitara
Cornel Stefan – claviaturi
Marian Leusteanu – bas
Herman „Hertz” Heidel – tobe
 
Data evenimentului:   May 11, 2012  | 0 Comments  | 1770 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY lanseaza albumul de debut printr-un concert in Jukebox Venue

COMENTARIUL TAU