MOTHER'S CAKE: concert în clubul Control din București

The Guest organizează pe data de 15 noiembrie în clubul Control din București un concert din sfera rock / psychedelic / alternative având că headliner cea mai în vogă trupă austriacă a momentului - Mother's Cake, pentru prima oară în București.
 
 Formată în 2008, Mother's Cake și-a perfecționat stilul că un amalgam de funk, hard rock și psychedelic, citând că influențe trupe că The Mars Volta, Porcupine Tree, Red Hot Chili Peppers sau Led Zeppelin. Au trei albume de studio și unul live la activ, cel mai recent - "No Rhyme No Reason"  - fiind lansat la începutul acestui an și primit foarte bine de public și presa de specialitate. De-a lungul timpului trupa a căpătat o bogată experiență live, atât prin turneele europene alături de nume că Deftones, Anathema, Iggy and the Stooges, Velvet Revolver sau Limp Bizkit cât și prin numeroasele concursuri europene și internaționale de muzică la care au participat-International Live Award feat. Austrian Band Contest 2010, Local Heroes 2010 Band Contest etc.
 
 Austriecilor li se alătură pe scenă trupa bucureșteană Unflicted - cu bazele puse în 2015 formația s-a bucurat de o creștere rapidă în underground-ul românesc, alternând numeroase prestații live alături de nume consacrate ale scenei autohtone cu apariții la posturi naționale de radio și TV. Până acum Unflicted a lansat 5 single-uri însoțite de videoclipuri, urmând ca în perioada următoare să se concentreze pe înregistrările unui full-length.
 
 Prețul unui bilet este de 30 de lei în presale (până pe 1 noiembrie) și 40 de lei după 1 noiembrie și la intrarea în club.
 
 Eveniment organizat de The Guest.
 
 Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Sursa: The Guest
Data evenimentului:   November 15, 2017  | 0 Comments  | 1239 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOTHER'S CAKE: concert în clubul Control din București

COMENTARIUL TAU